MEVKA batı Toroslar projesine onay verdi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2021 - 07:06, Güncelleme: 05.02.2021 - 07:06
 

MEVKA batı Toroslar projesine onay verdi

MEVKA batı Toroslar projesine onay verdi

    Mevlana Kalkınma Ajansı'nın (MEVKA) 6.dönem teknik destek programı kapsamında başvurusu yapılan Batı Toroslar Beyşehir-Seydişehir Bölgesi Tıbbi Aromatik ve Endemik Bitkileri İşleme Tesisi Ön Fizibilite Projesi'ne destek verdiği ve bu kapsamda taraflar tarafından protokol imzalandığı bildirildi.   6. Dönem Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen Batı Toroslar Beyşehir-Seydişehir Bölgesi Tıbbi Aromatik ve Endemik Bitkileri İşleme Tesisi Ön Fizibilite projesinin sözleşmesinin Mevlana Kalkınma Ajansı ile Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akbıyık ve Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Küçük'ün katılımıyla  imzalandı.   
MEVKA batı Toroslar projesine onay verdi

 

 

Mevlana Kalkınma Ajansı'nın (MEVKA) 6.dönem teknik destek programı kapsamında başvurusu yapılan Batı Toroslar Beyşehir-Seydişehir Bölgesi Tıbbi Aromatik ve Endemik Bitkileri İşleme Tesisi Ön Fizibilite Projesi'ne destek verdiği ve bu kapsamda taraflar tarafından protokol imzalandığı bildirildi.

 

6. Dönem Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen Batı Toroslar Beyşehir-Seydişehir Bölgesi Tıbbi Aromatik ve Endemik Bitkileri İşleme Tesisi Ön Fizibilite projesinin sözleşmesinin Mevlana Kalkınma Ajansı ile Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akbıyık ve Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Küçük'ün katılımıyla  imzalandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.