MHP 'de Eyüp Gül tekrar başkan

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2020 - 03:43, Güncelleme: 28.08.2020 - 03:43
 

MHP 'de Eyüp Gül tekrar başkan

MHP’nin ilçe kongresine MHP MYK Üyesi Hüseyin Korkmaz , MHP il başkanı REMZİ KARAASLAN , MHP İl Kadın Kolları Başkanı Gülay Selek , Belediye Başkanı Mehmet Tutal , Ak Parti İlçe Başkanı Kemallettin Atalay , MHP eski ilçe başkanları , delege ve partililer katıldı.

  Kongrede pandemin nedeniyle katılımın sınırlı tutulduğu kongrede sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulduğu görüldü. Kongrede genel başkan Devlet Bahçeli mazeret nedeniyle katılamayan MHP Konya Millet Vekilleri Mustafa Kalaycı’nın mesajlarını okunmasıyla başladı. MYK Üyesi Hüseyin Korkmaz İl Başkanı  :  Belediye Başkanı Mehmet tutal ve İlçe Başkanı Eyüp gül’ün kongreye katılanlara hitapından sonra seçimlere geçildi. Mevcut Başkan Eyüp gül’ün divana sunduğu tek listeyle yapılan seçimlerde Eyüp Gül tekrar başkan seçilirken yönetim kurulu üyeliklerine Mustafa Çelik , Ali Kabak  , Osman  Mete  Ömer  Kocabaş Durmuş Şakacı Mustafa Kapıcı  Mahmut Çelik  Ali Eser  ,Hüseyin Değirmenardı, Ali Tosun ,  Durmuş Gümüş , Ali Şirinel , Yasin Yakar , Ahmet Atalay , Abdullah Altuner ,  Ramazan Girman  GETİRİLDİ. Kongre Genel Başkan D.R. Devlet Bahçeli ‘nin  gönderdiği mesajda milliyetçi ülkücü hareketin varlığın rahatsızlık duyan  iş ve dış mihrakların nifak seferberliği hiç bitmedi, hiç eskimedi. Yarım asrı geçen tecrübe ve temkiniyle, fikriyatımızın birikim ve enginiyle geçmişi kavrıyor geleceği kucaklıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi zor zamanların değil her zamanın güvencesidir . Türk siyasetinin onur pırıltısıdır. Ne istiyorsak türk milleti içindir. Neyi amaçlıyorsak türklüğün ve türkiye cumhuriyeti’nin parlak istikbaline hazırlık ve hizmettir. Bir olacağız beraber olacağız . Gönülleri fetedeceğiz. Davamıza yararı dokunacak her arkadaşımıza sahip çıkacağız “ diyerek kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi.
MHP’nin ilçe kongresine MHP MYK Üyesi Hüseyin Korkmaz , MHP il başkanı REMZİ KARAASLAN , MHP İl Kadın Kolları Başkanı Gülay Selek , Belediye Başkanı Mehmet Tutal , Ak Parti İlçe Başkanı Kemallettin Atalay , MHP eski ilçe başkanları , delege ve partililer katıldı.

  Kongrede pandemin nedeniyle katılımın sınırlı tutulduğu kongrede sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulduğu görüldü.

Kongrede genel başkan Devlet Bahçeli mazeret nedeniyle katılamayan MHP Konya Millet Vekilleri Mustafa Kalaycı’nın mesajlarını okunmasıyla başladı.

MYK Üyesi Hüseyin Korkmaz İl Başkanı  :  Belediye Başkanı Mehmet tutal ve İlçe Başkanı Eyüp gül’ün kongreye katılanlara hitapından sonra seçimlere geçildi.

Mevcut Başkan Eyüp gül’ün divana sunduğu tek listeyle yapılan seçimlerde Eyüp Gül tekrar başkan seçilirken yönetim kurulu üyeliklerine Mustafa Çelik , Ali Kabak  , Osman  Mete  Ömer  Kocabaş Durmuş Şakacı Mustafa Kapıcı  Mahmut Çelik  Ali Eser  ,Hüseyin Değirmenardı, Ali Tosun ,  Durmuş Gümüş , Ali Şirinel , Yasin Yakar , Ahmet Atalay , Abdullah Altuner ,  Ramazan Girman  GETİRİLDİ.

Kongre Genel Başkan D.R. Devlet Bahçeli ‘nin  gönderdiği mesajda milliyetçi ülkücü hareketin varlığın rahatsızlık duyan  iş ve dış mihrakların nifak seferberliği hiç bitmedi, hiç eskimedi.

Yarım asrı geçen tecrübe ve temkiniyle, fikriyatımızın birikim ve enginiyle geçmişi kavrıyor geleceği kucaklıyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi zor zamanların değil her zamanın güvencesidir . Türk siyasetinin onur pırıltısıdır. Ne istiyorsak türk milleti içindir. Neyi amaçlıyorsak türklüğün ve türkiye cumhuriyeti’nin parlak istikbaline hazırlık ve hizmettir.

Bir olacağız beraber olacağız . Gönülleri fetedeceğiz. Davamıza yararı dokunacak her arkadaşımıza sahip çıkacağız “ diyerek kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.