MHP İLÇE BAŞKANI EYÜP GÜL’DEN , 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Güncel 29.08.2020 - 03:30, Güncelleme: 02.10.2022 - 22:26
 

MHP İLÇE BAŞKANI EYÜP GÜL’DEN , 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

30 ağustos zafer bayramı ‘nın 98 inci yıl dönümü dolayısıyla mhp ilçe başkanı Eyüp gül bir mesaj yayınlayarak türk milletinin bayramını kutladı

Başkan Gül mesajında; Devletlerin geleceğini belirleyen, kaderini etkileyen önemli toplumsal olaylar ve savaşlardan biri olan, Kurtuluş Savaşı ‘nda 26 Ağustos 1922de başlayan büyük taaruzla  30 ağustos 1922 kesin olarak yunan ordusu mağlup edilmiştir diyen Başkan Eyüp Gül :  Bu savaşta   türk milletinin, haklı ve onurlu direnişiyle savaşın kazanılmasıyla  vatan, millet ve bayrak sevgisinin, sayısal güçten daha üstün olduğunu tüm dünyaya kanıtlandı . Kurtuluş Savaşı, Türk Milleti için makûs talihin ve geri gidişin sona erdiği, yeni umutların ve güzelliklerin başladığı bir dönemdir. 30 Ağustos Zaferiyle neticelenen Kurtuluş Savaşı ile Türk Milleti için bağımsız ve erdemli yeni bir dönem başlamıştır. Gazi Mustafa Kemal liderliğindeki Kurtuluş Savaşında Türk Milleti haklı ve onurlu mücadelesiyle, vatan sevgisinin, inancın sayısal çoğunluklardan ve silah üstünlüklerinden daha büyük olduğunu bütün dünyaya kanıtlamıştır. 30 Ağustos Zafer Bayramı, zalime karşı duruş, zulme karşı savaş ve hainlere karşı ruhtur. Türk Milleti tarihin her döneminde bağımsızlığı, özgürlüğü ve canından aziz bildiği vatanını korumak uğrunda hiçbir fedakârlıktan kaçınmamıştır. Bu anlayış, irade ve kararlılık, milletin girdiği her mücadeleden muzaffer olarak çıkmasını sağlamıştır. Bu mutlu günde, zaferi bize yaşatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile kahraman Türk Ordusunu saygı ile yâd ediyor, tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyorum.  Tekrar Türk Milletinin, Ulusunun ve  Seydişehirlilerin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum." Şeklinde konuştu.  
30 ağustos zafer bayramı ‘nın 98 inci yıl dönümü dolayısıyla mhp ilçe başkanı Eyüp gül bir mesaj yayınlayarak türk milletinin bayramını kutladı

Başkan Gül mesajında; Devletlerin geleceğini belirleyen, kaderini etkileyen önemli toplumsal olaylar ve savaşlardan biri olan, Kurtuluş Savaşı ‘nda 26 Ağustos 1922de başlayan büyük taaruzla  30 ağustos 1922 kesin olarak yunan ordusu mağlup edilmiştir diyen Başkan Eyüp Gül :
 Bu savaşta   türk milletinin, haklı ve onurlu direnişiyle savaşın kazanılmasıyla  vatan, millet ve bayrak sevgisinin, sayısal güçten daha üstün olduğunu tüm dünyaya kanıtlandı .

Kurtuluş Savaşı, Türk Milleti için makûs talihin ve geri gidişin sona erdiği, yeni umutların ve güzelliklerin başladığı bir dönemdir. 30 Ağustos Zaferiyle neticelenen Kurtuluş Savaşı ile Türk Milleti için bağımsız ve erdemli yeni bir dönem başlamıştır. Gazi Mustafa Kemal liderliğindeki Kurtuluş Savaşında Türk Milleti haklı ve onurlu mücadelesiyle, vatan sevgisinin, inancın sayısal çoğunluklardan ve silah üstünlüklerinden daha büyük olduğunu bütün dünyaya kanıtlamıştır. 30 Ağustos Zafer Bayramı, zalime karşı duruş, zulme karşı savaş ve hainlere karşı ruhtur. Türk Milleti tarihin her döneminde bağımsızlığı, özgürlüğü ve canından aziz bildiği vatanını korumak uğrunda hiçbir fedakârlıktan kaçınmamıştır. Bu anlayış, irade ve kararlılık, milletin girdiği her mücadeleden muzaffer olarak çıkmasını sağlamıştır. Bu mutlu günde, zaferi bize yaşatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile kahraman Türk Ordusunu saygı ile yâd ediyor, tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyorum.  Tekrar Türk Milletinin, Ulusunun ve  Seydişehirlilerin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum." Şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.