MHP KADIN KOLLARI: ?TERÖRE LANET, ŞEHİDE SAYGI?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.09.2015 - 12:09, Güncelleme: 10.09.2015 - 12:09
 

MHP KADIN KOLLARI: ?TERÖRE LANET, ŞEHİDE SAYGI?

MHP Kadın Kolları Başkanı Keziban Gören, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Partili Bayanların katılımı ile beraber ?Teröre Lanet, Şehide Saygı? kapsamında, , Kur?an-ı Kerim okuyup ve dua ederek Dağlıca, Iğdır da ki ve tüm şehitlerimizin aziz ruhlarına bağışladılar.

Başkan Gören, gündeme dair açıklamalar yaparak sözlerine şöyle devam etti; “Dağlıca da, Iğdır da PKK tarafından kalleşçe şehit edilen askerlerimiz ve polislerimizin acıları bizlerin yüreklerini dağlamıştır. Türk anaları olarak “Artık Yeter, Bu Kanı Durdurun” diyoruz. AKP İktidara geldiği an itibariyle, PKK bitme sürecine girmişti. Gelinen süreçte ve açılım adı altında terör örgütleri ile el ele kol kola girilmiş, Barzani bizim komutanlarımızla aynı statü ve konuma dahil edilmiş, verdiği tavizlerle ve göz yumduğu ihanetlerle bu şer odaklarını güçlendirmiştir. MHP’nin Türkiye için olumlu ve yapıcı eleştirilerini görmezden gelip, ülkeyi devamlı sıkıntıya sürüklemiştir. Anaların gözyaşı dineceği yerde, gözyaşları sel olup aktı. Bugünkü gelinen nokta da ise, Türk Devletinin bölünme sürecine sürüklenmesidir. Bizi yönetenler, 400 milletvekili hesabı yapacağına, bu ülkenin sorunları için çözüm üreteceğine, hala aymazlık içerisin delerdir. Türk Milleti sahipsiz değildir. Ülkücü gençler sahaya inmiş, Türk milletine sahip çıktığını, Salı günü bütün Türkiye genelinde yaptığı mitinglerle bunu tüm dünyaya haykırıp, askerine ve polisine sahip çıkmıştır. 01 Kasım 2015 tarihinde yapılacak Milletvekilliği seçimlerinde MHP tek başına iktidara gelecek, bütün şer güçlerinin ve hainlerin cezasını verecektir. Hırsızlığın, yolsuzluğun ve adaletsizliğin hesabını sorup, bin yıllık kardeşliğimizin en büyük savunuculuğunu da yine MHP yapacaktır. En karanlık günlerin arkasında, şafak olduğu unutulmamalıdır.” Dedi.
MHP Kadın Kolları Başkanı Keziban Gören, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Partili Bayanların katılımı ile beraber ?Teröre Lanet, Şehide Saygı? kapsamında, , Kur?an-ı Kerim okuyup ve dua ederek Dağlıca, Iğdır da ki ve tüm şehitlerimizin aziz ruhlarına bağışladılar.

Başkan Gören, gündeme dair açıklamalar yaparak sözlerine şöyle devam etti; “Dağlıca da, Iğdır da PKK tarafından kalleşçe şehit edilen askerlerimiz ve polislerimizin acıları bizlerin yüreklerini dağlamıştır. Türk anaları olarak “Artık Yeter, Bu Kanı Durdurun” diyoruz. AKP İktidara geldiği an itibariyle, PKK bitme sürecine girmişti. Gelinen süreçte ve açılım adı altında terör örgütleri ile el ele kol kola girilmiş, Barzani bizim komutanlarımızla aynı statü ve konuma dahil edilmiş, verdiği tavizlerle ve göz yumduğu ihanetlerle bu şer odaklarını güçlendirmiştir. MHP’nin Türkiye için olumlu ve yapıcı eleştirilerini görmezden gelip, ülkeyi devamlı sıkıntıya sürüklemiştir. Anaların gözyaşı dineceği yerde, gözyaşları sel olup aktı. Bugünkü gelinen nokta da ise, Türk Devletinin bölünme sürecine sürüklenmesidir. Bizi yönetenler, 400 milletvekili hesabı yapacağına, bu ülkenin sorunları için çözüm üreteceğine, hala aymazlık içerisin delerdir.

Türk Milleti sahipsiz değildir. Ülkücü gençler sahaya inmiş, Türk milletine sahip çıktığını, Salı günü bütün Türkiye genelinde yaptığı mitinglerle bunu tüm dünyaya haykırıp, askerine ve polisine sahip çıkmıştır. 01 Kasım 2015 tarihinde yapılacak Milletvekilliği seçimlerinde MHP tek başına iktidara gelecek, bütün şer güçlerinin ve hainlerin cezasını verecektir. Hırsızlığın, yolsuzluğun ve adaletsizliğin hesabını sorup, bin yıllık kardeşliğimizin en büyük savunuculuğunu da yine MHP yapacaktır. En karanlık günlerin arkasında, şafak olduğu unutulmamalıdır.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.