MHP Seydişehir ilçe başkanı Eyyup Gül '29 Ekim Cumhuriyet' Bayramı kutlama mesajı.

Politika (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2021 - 01:38, Güncelleme: 28.10.2021 - 01:38
 

MHP Seydişehir ilçe başkanı Eyyup Gül '29 Ekim Cumhuriyet' Bayramı kutlama mesajı.

MHP Seydişehir ilçe başkanı Eyyup Gül '29 Ekim Cumhuriyet' Bayramı kutlama mesajı.

  98. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı içindeyiz. Cumhuriyet, yanmış, yıkılmış, işgal edilmiş vatan toprakları üzerinde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, ulusumuzun ayağa kalkışının ifadesidir. Egemenliğin, kayıtsız şartsız millet iradesine teslim edildiği Cumhuriyet; ülkenin her köşesinde eşitlik, özgürlük, barış ve kardeşlik demektir. Şüphesiz ki Cumhuriyet insan onuruna ve yaradılışına en yakışan bir rejim; farklı kültür, inanç ve düşüncelerin teminat altına alındığı, birlikte var olma ve ortak yaşama kararlılığıdır. Onu ideal yapan ulusal iradeyi esas alması, başka hiçbir güce dayanmamasıdır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve ulusumuzun birliğine her zamankinden de çok ehemmiyet vermekteyiz.  Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin banisi Büyük Önder Atatürk’ü ve de silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yad ediyor Cumhuriyet Bayramınızı yürekten en kalbi sevgilerimle kutluyorum. Eyyup Gül MHP Seydişehir İlçe Başkanı
MHP Seydişehir ilçe başkanı Eyyup Gül '29 Ekim Cumhuriyet' Bayramı kutlama mesajı.

 

98. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı içindeyiz. Cumhuriyet, yanmış, yıkılmış, işgal edilmiş vatan toprakları üzerinde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, ulusumuzun ayağa kalkışının ifadesidir.

Egemenliğin, kayıtsız şartsız millet iradesine teslim edildiği Cumhuriyet; ülkenin her köşesinde eşitlik, özgürlük, barış ve kardeşlik demektir. Şüphesiz ki Cumhuriyet insan onuruna ve yaradılışına en yakışan bir rejim; farklı kültür, inanç ve düşüncelerin teminat altına alındığı, birlikte var olma ve ortak yaşama kararlılığıdır. Onu ideal yapan ulusal iradeyi esas alması, başka hiçbir güce dayanmamasıdır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve ulusumuzun birliğine her zamankinden de çok ehemmiyet vermekteyiz. 

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin banisi Büyük Önder Atatürk’ü ve de silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yad ediyor Cumhuriyet Bayramınızı yürekten en kalbi sevgilerimle kutluyorum.

Eyyup Gül
MHP Seydişehir İlçe Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.