MİLLETVEKİLİ EKİCİ’DEN NAKLİYECELERİN SESİ OLMASI İSTENDİ

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 19.08.2023 - 17:45, Güncelleme: 19.08.2023 - 17:45
 

MİLLETVEKİLİ EKİCİ’DEN NAKLİYECELERİN SESİ OLMASI İSTENDİ

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifine ziyarette bulundu.

Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Kapkap’ı makamında ziyaret eden Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, 1 yıl içerisinde akaryakıta %100’ün üzerinde zam geldiğini bu zammın tüm kesimi etkilediğini özellikle de nakliyeci esnafının belinin büküldüğünü ifade etti. Ziyarette başkan Ali Kapkap ise, Milletvekili Ekici’den nakliyecilerin sorunlarını TBMM’de dile getirmesini istedi. Özellikle taksimetre ücretlerindeki gibi nakliyecilerin de taşıma fiyatının belirlenmesi gerektiğini belirten Kapkap: “Şuanda ferdi taşımalarda pazarlık usulüyle nakliye yapıyoruz. Buda bizi zarara uğratıyor” diyerek Milletvekili Ekici’den bu konuda mecliste bir düzenleme yapılmasıyla ilgili destek istedi. Sonrasında ziyaretin anısına Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Kapkap kooperatifin Türk bayraklı plaketini Milletvekili Ekici’ye hediye etti.  
Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifine ziyarette bulundu.

Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Kapkap’ı makamında ziyaret eden Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, 1 yıl içerisinde akaryakıta %100’ün üzerinde zam geldiğini bu zammın tüm kesimi etkilediğini özellikle de nakliyeci esnafının belinin büküldüğünü ifade etti.

Ziyarette başkan Ali Kapkap ise, Milletvekili Ekici’den nakliyecilerin sorunlarını TBMM’de dile getirmesini istedi.

Özellikle taksimetre ücretlerindeki gibi nakliyecilerin de taşıma fiyatının belirlenmesi gerektiğini belirten Kapkap: “Şuanda ferdi taşımalarda pazarlık usulüyle nakliye yapıyoruz. Buda bizi zarara uğratıyor” diyerek Milletvekili Ekici’den bu konuda mecliste bir düzenleme yapılmasıyla ilgili destek istedi.

Sonrasında ziyaretin anısına Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Kapkap kooperatifin Türk bayraklı plaketini Milletvekili Ekici’ye hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.