Milletvekili Fahrettin Yokuş 'tan esnaflara ziyaret

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.09.2020 - 04:03, Güncelleme: 02.09.2020 - 04:03
 

Milletvekili Fahrettin Yokuş 'tan esnaflara ziyaret

Milletvekili Yokuş ilçemizde pandemi dolayısıyla zor durumda bulunan esnaf ziyaretlerinin yanı sıra Ticaret Odası , Esnaf Sanatkarlar Odası ve basını ziyaret etti ve Seydişehir FM ‘de konuşma yaptı.

İlçe Başkanı Yılmaz Dönderci ve yönetimininde katıldığı  oda , basın ve esnaf  ziyaretlerinde  milletvekili Fahrettin Yokuş” pandemi dolayısıyla esnafımız çok zor durumda . Genel Başkanımız Meral hanım ve milletvekilleri olarak bizler yurt satında esnaflarımızla yüz yüze görüşerek hem esnafın sıkıntılarını birinci ağızdan dinleyerek meclise taşımak hemde morel vermek için ziyaretlerimizi sürdürüyoruz ve bugünde seydişehirde bu amaçla bulunuyoruz. Esnaflarımızın yanı sıra Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük ve Esnaf Sanatkarlar Odası ,Başkanı İbrahim Aypar  , Seydişehir Postası Sahibi Zeki Erman ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam’ı ziyaret ederek Seydişehir gündemi ile ilgili kendilerinden bilgi aldık. Seydişehir FM ‘deki konuşmamızda da seydişehirin sorunlarını konuşma fırsatı bulduk “ dedi.
Milletvekili Yokuş ilçemizde pandemi dolayısıyla zor durumda bulunan esnaf ziyaretlerinin yanı sıra Ticaret Odası , Esnaf Sanatkarlar Odası ve basını ziyaret etti ve Seydişehir FM ‘de konuşma yaptı.

İlçe Başkanı Yılmaz Dönderci ve yönetimininde katıldığı  oda , basın ve esnaf  ziyaretlerinde  milletvekili Fahrettin Yokuş” pandemi dolayısıyla esnafımız çok zor durumda . Genel Başkanımız Meral hanım ve milletvekilleri olarak bizler yurt satında esnaflarımızla yüz yüze görüşerek hem esnafın sıkıntılarını birinci ağızdan dinleyerek meclise taşımak hemde morel vermek için ziyaretlerimizi sürdürüyoruz ve bugünde seydişehirde bu amaçla bulunuyoruz. Esnaflarımızın yanı sıra Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük ve Esnaf Sanatkarlar Odası ,Başkanı İbrahim Aypar  , Seydişehir Postası Sahibi Zeki Erman ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam’ı ziyaret ederek Seydişehir gündemi ile ilgili kendilerinden bilgi aldık.

Seydişehir FM ‘deki konuşmamızda da seydişehirin sorunlarını konuşma fırsatı bulduk “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.