MİLLETVEKİLİ TÜFEKCİ DEKAN PROF. DR. TÜRKER?İ ZİYARET ETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.08.2013 - 05:20, Güncelleme: 20.08.2013 - 05:20
 

MİLLETVEKİLİ TÜFEKCİ DEKAN PROF. DR. TÜRKER?İ ZİYARET ETTİ

Ak Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selman Türker?i makamında ziyaret edip fakülte hakkında bilgi aldı.

Ak Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selman Türker’i makamında ziyaret edip fakülte hakkında bilgi aldı. Dekanlık makamında gerçekleşen ziyarete Milletvekili Tüfekci’nin yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, parti yönetiminden Av. Şafak Kabak, Mehmet Çetiner, Alaaddin Göncü ve belediye meclis üyesi Göfer Yılmaz katıldı. Üniversitenin Seydişehir’e katkısının konuşulduğu toplantıda Milletvekili Tüfekci Dekan Prof. Dr. Türker ve MYO Doç. Dr. Müdürü Hüseyin Arıkan’dan esnaf ziyaretleri yaparak üniversite halk bütünleşmesinin gerekli olduğuna vurgu yaptı. Arzumuz yeni dönemde bizlere düşen ne varsa yapmaktır diyen Milletvekili Harun Tüfekci: “Beraber çalışmalarımız olacak. Okulumuz bünyesine Sağlık Bilimleri fakültesini kazandırmak için çalışma içerisindeyiz.Kaymakam Sayın Tuncay bey, Sayın Rektörümüz Muzaffer Bey ve dekan olarak sizlerle beraber İstanbul’da Mehmet Cengiz Bey’i ziyaret etmeyi düşünüyorum. Bu ziyaretin Sağlık Bilimleri fakülte binasının yapımı için çok faydalı olacağına inanıyorum” dedi. Üniversite sayısının artması iller ve ilçeler arası rekabeti getirdiğini söyleyen Tüfekci” Seydişehir’deki üniversitemizde fizik alt yapı anlamında hiçbir sorunumuz kalmadı.Dekan bey’inde dediği üzere ilçemizdeki üniversitede ilan edilen kadroların tamamının dolması Seydişehir’deki fakültenin ve MYO nun hiçbir sıkıntısının olmadığını, problemin olmadığını gösterir. Bu da okulun kalitesi bakımından çok önemlidir.” dedi Dekan Prof. Dr. Selman Türker’ ise “Seydişehir ailesi tanımını gördüm,öğrendim inşallah beraber çalışacağız.Necmettin Erbakan Üniversitesi olarak 2.5 yıllık bir üniversiteyiz. Yeni üniversite olmamıza rağmen tüm bölümlerde doluluk oranımız yüzde yüze yakın.Seydişehir’deki Mühendislik fakültemizin altyapısı altı ayda tamamlandı.Fakültemiz için 1 milyon tl nin üzerinde ödenek aldık. Bi kaç ay sonra Selçuk Üniversitesinden Farkımız kalmayacak. “şeklinde konuştu. Seydişehir’deki Mühendislik fakültesi binasının ülkedeki birçok fakültedeki binalardan daha ileri teknoloji ile yapıldığını belirten Dekan Prof. Dr. Selman Türker “Bu bina ülkedeki birçok fakültedeki binalardan daha ileri, tabi binanın içini doldurmak lazım.Bir laboratuarla atölye eksiğimiz var.Bu sene fakültemiz Seydişehir’e kurulalı üçüncü senesi. Üçüncü dönem olmasına rağmen ilan edilen kontejan tamamen doldu.yani bu Seydişehir’in tercih edilirliğini gösteriyor. Biz bunun altını doldurmalıyız. Öğrenciler mezun olduktan sonra mesleki hayatında çalışmaları için pratik çalışma alanları çok önemli. Bu çalışma alanları da fabrikalarda staj yapıp, laboratuar çalışmalarıyla desteklemeleri gerekmektedir” diyerek sözlerini tamamladı. Ziyaretin sonunda Milletvekili Tüfekci ve beraberindekiler Dekan Prof. Dr. Selman Türker ile hatıra fotografı çektirdiler
Ak Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selman Türker?i makamında ziyaret edip fakülte hakkında bilgi aldı.

Ak Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selman Türker’i makamında ziyaret edip fakülte hakkında bilgi aldı.

Dekanlık makamında gerçekleşen ziyarete Milletvekili Tüfekci’nin yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, parti yönetiminden Av. Şafak Kabak, Mehmet Çetiner, Alaaddin Göncü ve belediye meclis üyesi Göfer Yılmaz katıldı.

Üniversitenin Seydişehir’e katkısının konuşulduğu toplantıda Milletvekili Tüfekci Dekan Prof. Dr. Türker ve MYO Doç. Dr. Müdürü Hüseyin Arıkan’dan esnaf ziyaretleri yaparak üniversite halk bütünleşmesinin gerekli olduğuna vurgu yaptı.

Arzumuz yeni dönemde bizlere düşen ne varsa yapmaktır diyen Milletvekili Harun Tüfekci:

“Beraber çalışmalarımız olacak. Okulumuz bünyesine Sağlık Bilimleri fakültesini kazandırmak için çalışma içerisindeyiz.Kaymakam Sayın Tuncay bey, Sayın Rektörümüz Muzaffer Bey ve dekan olarak sizlerle beraber İstanbul’da Mehmet Cengiz Bey’i ziyaret etmeyi düşünüyorum. Bu ziyaretin Sağlık Bilimleri fakülte binasının yapımı için çok faydalı olacağına inanıyorum” dedi.

Üniversite sayısının artması iller ve ilçeler arası rekabeti getirdiğini söyleyen Tüfekci” Seydişehir’deki üniversitemizde fizik alt yapı anlamında hiçbir sorunumuz kalmadı.Dekan bey’inde dediği üzere ilçemizdeki üniversitede ilan edilen kadroların tamamının dolması Seydişehir’deki fakültenin ve MYO nun hiçbir sıkıntısının olmadığını, problemin olmadığını gösterir. Bu da okulun kalitesi bakımından çok önemlidir.” dedi

Dekan Prof. Dr. Selman Türker’ ise “Seydişehir ailesi tanımını gördüm,öğrendim inşallah beraber çalışacağız.Necmettin Erbakan Üniversitesi olarak 2.5 yıllık bir üniversiteyiz. Yeni üniversite olmamıza rağmen tüm bölümlerde doluluk oranımız yüzde yüze yakın.Seydişehir’deki Mühendislik fakültemizin altyapısı altı ayda tamamlandı.Fakültemiz için 1 milyon tl nin üzerinde ödenek aldık. Bi kaç ay sonra Selçuk Üniversitesinden Farkımız kalmayacak. “şeklinde konuştu.

Seydişehir’deki Mühendislik fakültesi binasının ülkedeki birçok fakültedeki binalardan daha ileri teknoloji ile yapıldığını belirten Dekan Prof. Dr. Selman Türker “Bu bina ülkedeki birçok fakültedeki binalardan daha ileri, tabi binanın içini doldurmak lazım.Bir laboratuarla atölye eksiğimiz var.Bu sene fakültemiz Seydişehir’e kurulalı üçüncü senesi. Üçüncü dönem olmasına rağmen ilan edilen kontejan tamamen doldu.yani bu Seydişehir’in tercih edilirliğini gösteriyor. Biz bunun altını doldurmalıyız. Öğrenciler mezun olduktan sonra mesleki hayatında çalışmaları için pratik çalışma alanları çok önemli. Bu çalışma alanları da fabrikalarda staj yapıp, laboratuar çalışmalarıyla desteklemeleri gerekmektedir” diyerek sözlerini tamamladı.

Ziyaretin sonunda Milletvekili Tüfekci ve beraberindekiler Dekan Prof. Dr. Selman Türker ile hatıra fotografı çektirdiler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.