MİLLETVEKİLİ TÜFEKCİ'NİN KADİR GECESİ MESAJI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2014 - 06:02, Güncelleme: 23.07.2014 - 06:02
 

MİLLETVEKİLİ TÜFEKCİ'NİN KADİR GECESİ MESAJI

Ak parti Konya Milletvekili harun Tüfekci kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak inananların hem kandilini hem de Ramazan Bayramı'nı kutladı

Bereketin arttığı sahuruyla, paylaşmayı öğreten iftarıyla, neşe ve coşkuyu toplumun tüm kesimlerine yayan teravihiyle, okunan ve dinlenen Kuran’ın feyziyle, toplumumuzun sosyal yaralarını saran zekât ve fitresiyle, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan Ayının sonlarına doğru geliyoruz.   Ramazan ayı boyunca başta Gazze ve Suriye olmak üzere İslâm coğrafyasında, çocuk, kadın, yaşlı demeden kardeşlerimize reva görülen ve halen görülmekte olan zulüm, şiddet ve cinayetlerin üzüntüsü yüreğimizi dağlıyor.   Bu hüzünle Ramazanımız buruk geçti. Bu hüzünle, kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’in yeryüzüne indirilmeye başlandığı gün olan ve bin aydan daha hayırlı bir gece olan Kadir Gecesini ve akabinde Ramazan Bayramını karşılıyoruz. Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramının feyz ve bereketiyle, İslam coğrafyasını çepeçevre saran karanlığın, insanlığın yüreğini karartan haksızlıkların biran evvel ortadan kalkmasını temenni ediyorum. Bu duygularla; bütün vatandaşlarımızın ve İslam Aleminin Kadir Gecesini ve yaklaşmakta olan Ramazan Bayramını kutluyorum. 
Ak parti Konya Milletvekili harun Tüfekci kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak inananların hem kandilini hem de Ramazan Bayramı'nı kutladı

Bereketin arttığı sahuruyla, paylaşmayı öğreten iftarıyla, neşe ve coşkuyu toplumun tüm kesimlerine yayan teravihiyle, okunan ve dinlenen Kuran’ın feyziyle, toplumumuzun sosyal yaralarını saran zekât ve fitresiyle, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan Ayının sonlarına doğru geliyoruz.

 

Ramazan ayı boyunca başta Gazze ve Suriye olmak üzere İslâm coğrafyasında, çocuk, kadın, yaşlı demeden kardeşlerimize reva görülen ve halen görülmekte olan zulüm, şiddet ve cinayetlerin üzüntüsü yüreğimizi dağlıyor.

 

Bu hüzünle Ramazanımız buruk geçti. Bu hüzünle, kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’in yeryüzüne indirilmeye başlandığı gün olan ve bin aydan daha hayırlı bir gece olan Kadir Gecesini ve akabinde Ramazan Bayramını karşılıyoruz.

Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramının feyz ve bereketiyle, İslam coğrafyasını çepeçevre saran karanlığın, insanlığın yüreğini karartan haksızlıkların biran evvel ortadan kalkmasını temenni ediyorum.

Bu duygularla; bütün vatandaşlarımızın ve İslam Aleminin Kadir Gecesini ve yaklaşmakta olan Ramazan Bayramını kutluyorum. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.