?MİLLİ BİRLİK VE KAHRAMANLIK? KONULU KİTAP OKUMA YARIŞMASI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.03.2017 - 05:12, Güncelleme: 31.03.2017 - 05:12
 

?MİLLİ BİRLİK VE KAHRAMANLIK? KONULU KİTAP OKUMA YARIŞMASI

?MİLLİ BİRLİK VE KAHRAMANLIK? KONULU KİTAP OKUMA YARIŞMASI

Kitap okumayı sevdirerek okuma kültürünün ve kitap okuma alışkanlığının geliştirilmesi, millî, manevi ve evrensel değerlere duyarlılığın artırılması, serbest zamanların yararlı ve etkili olarak değerlendirilmesi, okuma, okuduğunu anlama, yorumlayabilme, duygu ve düşüncelerini ifade edebilme becerilerinin geliştirilmesi amacı ile tüm ortaöğretim öğrencilerine yönelik “Millî Birlik ve Kahramanlık" konulu kitap okuma yarışması İlçemiz Seyyid Harun Anadolu Lisesi Seminer Salonunda 31.03.2017 tarihinde yapılmıştır. Yapılan yarışmada Seydişehir Anadolu Lisesi öğrencisi Beyza OĞUZ 3.  Saliha Mehmet Ulaşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Merve EMEKSİZ 2. Enis Şanlıoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Bilal GÖÇMEN 1. olmuştur.   
?MİLLİ BİRLİK VE KAHRAMANLIK? KONULU KİTAP OKUMA YARIŞMASI

Kitap okumayı sevdirerek okuma kültürünün ve kitap okuma alışkanlığının geliştirilmesi, millî, manevi ve evrensel değerlere duyarlılığın artırılması, serbest zamanların yararlı ve etkili olarak değerlendirilmesi, okuma, okuduğunu anlama, yorumlayabilme, duygu ve düşüncelerini ifade edebilme becerilerinin geliştirilmesi amacı ile tüm ortaöğretim öğrencilerine yönelik “Millî Birlik ve Kahramanlık" konulu kitap okuma yarışması İlçemiz Seyyid Harun Anadolu Lisesi Seminer Salonunda 31.03.2017 tarihinde yapılmıştır.

Yapılan yarışmada Seydişehir Anadolu Lisesi öğrencisi Beyza OĞUZ 3.

 Saliha Mehmet Ulaşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Merve EMEKSİZ 2.

Enis Şanlıoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Bilal GÖÇMEN 1. olmuştur.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.