Milli Eğitim Bakanı Seydişehir’e Geliyor!

Eğitim (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 13.12.2022 - 13:22, Güncelleme: 13.12.2022 - 13:22
 

Milli Eğitim Bakanı Seydişehir’e Geliyor!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, önümüzdeki günlerde ilçemizi ziyaret edecek.

Edinilen bilgiye göre Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in programında önemli bir değişiklik olmazsa Antalya’ya geçiş esnasında Seydişehir’e uğrayacağını ve Tarım Meslek Lisesi’ni de ziyaret edecek. Bakanın Seydişehir ziyaret ile ilgili Konya İl Milli Eğitim Müdürü’nün de ilçemize gelerek çalışmalarda bulunduğu öğrenildi. Bakan Özer’in ilçemizi ziyaret edeceği tarih önümüzdeki günlerde netleşecek.
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, önümüzdeki günlerde ilçemizi ziyaret edecek.

Edinilen bilgiye göre Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in programında önemli bir değişiklik olmazsa Antalya’ya geçiş esnasında Seydişehir’e uğrayacağını ve Tarım Meslek Lisesi’ni de ziyaret edecek.

Bakanın Seydişehir ziyaret ile ilgili Konya İl Milli Eğitim Müdürü’nün de ilçemize gelerek çalışmalarda bulunduğu öğrenildi.

Bakan Özer’in ilçemizi ziyaret edeceği tarih önümüzdeki günlerde netleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.