MİNİBÜS ŞOFÖRLERİNE EĞİTİM

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.11.2015 - 12:34, Güncelleme: 19.11.2015 - 12:34
 

MİNİBÜS ŞOFÖRLERİNE EĞİTİM

115 servis şoförünün katıldığı eğitim seminerinde taşınan öğrencilerin can güvenliklerinin sağlanması ve sağlıklı bir taşıma yapmak için gerekli bilgiler veriliyor.

Seydişehir Teknik ve Endüstri Meslek lisesi toplantı salonunda gerçekleştirilen servis aracı şoförleri eğitim seminerine İlçe Milli eğitim şube müdürü Ali Uluyurt, Şoförler Odası ve Otomobilciler Odası başkanı Hasan Ünvar, Minibüsçüler derneği başkanı Gültekin Kaya’da katıldı. Rehber öğretmen Mehmet Demirel’in verdiği seminerde öfke kontrolü, sağlıklı iletişim, nitelikli şoför eğitimi ve mesleki sorumluluklar gibi konularda servis şoförleri bilgilendirildi. Seminer konusunda bir açıklamada bulunan Şoförler ve Otomobilciler odası başkanı Hasan Ünvar; “2015-2016 öğretim yılında ilköğretimden liseye kadar taşıma yapan servis şoförlerimize eğitim amacının yavrularımızın can güvenliklerinin sağlamak ve daha sağlıklı bir taşıma yapmak içindir.  Bu program ilçe emniyeti ve ilçe jandarması ile de devam edecektir.” dedi.
115 servis şoförünün katıldığı eğitim seminerinde taşınan öğrencilerin can güvenliklerinin sağlanması ve sağlıklı bir taşıma yapmak için gerekli bilgiler veriliyor.

Seydişehir Teknik ve Endüstri Meslek lisesi toplantı salonunda gerçekleştirilen servis aracı şoförleri eğitim seminerine İlçe Milli eğitim şube müdürü Ali Uluyurt, Şoförler Odası ve Otomobilciler Odası başkanı Hasan Ünvar, Minibüsçüler derneği başkanı Gültekin Kaya’da katıldı.

Rehber öğretmen Mehmet Demirel’in verdiği seminerde öfke kontrolü, sağlıklı iletişim, nitelikli şoför eğitimi ve mesleki sorumluluklar gibi konularda servis şoförleri bilgilendirildi.

Seminer konusunda bir açıklamada bulunan Şoförler ve Otomobilciler odası başkanı Hasan Ünvar; “2015-2016 öğretim yılında ilköğretimden liseye kadar taşıma yapan servis şoförlerimize eğitim amacının yavrularımızın can güvenliklerinin sağlamak ve daha sağlıklı bir taşıma yapmak içindir.  Bu program ilçe emniyeti ve ilçe jandarması ile de devam edecektir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.