MİNİBÜSÇÜLER KOOPERATİFİ BAŞKANLIĞINA KAYAK YENİDEN SEÇİLDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2016 - 01:38, Güncelleme: 09.04.2016 - 01:38
 

MİNİBÜSÇÜLER KOOPERATİFİ BAŞKANLIĞINA KAYAK YENİDEN SEÇİLDİ

S.S.Seydişehir Minibüsçüler Motorlu Taşıtlar Kooperatifi oğlan kongresi yapıldı.

Seçimlerde eski başkan Gültekin Kayak tekrar başkanlığa seçildi. Esnaf Kefalet kooperatifinde gerçekleşen Minibüsçüler kooperatifi kongresinin divan başkanlığını Bilal Polat, katip üyeliklerini Osman Keçe getirildi. 62 üyenin bulunduğu kooperatifin seçimlerinden sonra 4 dönemdir başkan olan Gültekin Kayak tekrar göreve gelirken yönetimi de; Tekin Kahraman, Yılmaz Boz, Hasan Hüseyin Yüksel ve Mümin Alpaslan’dan oluştu. Denetim kuruluna ise İsmail Güler, Seyit Ali Teke seçildi. 3 yıllık görev için gelen Minibüsçüler kooperatifi seçimlerine gözlemci olarak Sanayi İl müdürlüğünden Sait Badem katıldı.
S.S.Seydişehir Minibüsçüler Motorlu Taşıtlar Kooperatifi oğlan kongresi yapıldı.

Seçimlerde eski başkan Gültekin Kayak tekrar başkanlığa seçildi.

Esnaf Kefalet kooperatifinde gerçekleşen Minibüsçüler kooperatifi kongresinin divan başkanlığını Bilal Polat, katip üyeliklerini Osman Keçe getirildi.

62 üyenin bulunduğu kooperatifin seçimlerinden sonra 4 dönemdir başkan olan Gültekin Kayak tekrar göreve gelirken yönetimi de; Tekin Kahraman, Yılmaz Boz, Hasan Hüseyin Yüksel ve Mümin Alpaslan’dan oluştu.

Denetim kuruluna ise İsmail Güler, Seyit Ali Teke seçildi.

3 yıllık görev için gelen Minibüsçüler kooperatifi seçimlerine gözlemci olarak Sanayi İl müdürlüğünden Sait Badem katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.