MİNİK TEMACILAR GÖREREK ÖĞRENİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2019 - 01:47, Güncelleme: 19.12.2019 - 01:47
 

MİNİK TEMACILAR GÖREREK ÖĞRENİYOR

Bostandere İlkokulu’nda oluşturulan Minik Tema Sınıfı, etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

Minik Tema Sınıfı öğretmeni Mahmut Ersin Çınar, çocuklarla beraber “Yeryüzünün Örtüsü: Toprak Afişi’ni” inceledikten sonra havanın iyi olmasını da fırsat bilerek okul bahçesinde ağaçların tohumlarını, yapraklarını ve böcekleri incelediler. Bu uygulamalı dersten edindikleri bilgileri, gözlem defterlerine resimlediler. Bu tür çalışmalarla ilgili TEMA Seydişehir İlçe Sorumlusu Hüseyin Atahan, “Bu tür etkinliklerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Geleceğin doğasever bireylerini yetiştirmek bizim önceliğimizdir. Seydişehir TEMA olarak bu tür çalışmalara önem veriyoruz” dedi.  
Bostandere İlkokulu’nda oluşturulan Minik Tema Sınıfı, etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

Minik Tema Sınıfı öğretmeni Mahmut Ersin Çınar, çocuklarla beraber “Yeryüzünün Örtüsü: Toprak Afişi’ni” inceledikten sonra havanın iyi olmasını da fırsat bilerek okul bahçesinde ağaçların tohumlarını, yapraklarını ve böcekleri incelediler. Bu uygulamalı dersten edindikleri bilgileri, gözlem defterlerine resimlediler.

Bu tür çalışmalarla ilgili TEMA Seydişehir İlçe Sorumlusu Hüseyin Atahan, “Bu tür etkinliklerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Geleceğin doğasever bireylerini yetiştirmek bizim önceliğimizdir. Seydişehir TEMA olarak bu tür çalışmalara önem veriyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.