MMO'DAN MYO'YA ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2014 - 01:40, Güncelleme: 25.04.2014 - 01:40
 

MMO'DAN MYO'YA ZİYARET

Konya Makine Mühendisleri Odası Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Seydişehir Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hüseyin Arıkan?ı makamında ziyaret etti.

Konya Makine Mühendisleri Odası Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Seydişehir Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hüseyin Arıkan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Konya Makine Mühendisleri Odası Başkanı Erdoğan Ulusoy, Sekreteri Kerim Demir,Saymanı Ümit Karaçor, Şube Müdürü Levent Şam da hazır bulundu. Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcılığı ve Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı görevini de sürdüren Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hüseyin Arıkan’ı ziyareti konusunda kısa bir açıklamada bulunan Konya Maden Mühendisler Odası Başkanı Erdoğan Duransoy: “Hocamızı çok seviyoruz, beraberce faaliyetlerde yan yanayız. Seydişehir’e yolumuz düştü ve  hocamızı da görmeden gitmek istemedik.”dedi. Ziyaret esnasında ilçemizde oda olarak sızdırmazlık ve asansör denetimi hizmetlerinin de yürütüldüğünü söyleyen Başkan Duransoy “Bu hizmetlerimiz esnasında bir aksaklık varsa haberimiz olsun.Asansör denetimi için mesai saatlerinde her gün sızdırmazlık hizmetleri içince haftada bir gün arkadaşlarımız Seydişehir’e göreve geliyorlar. bu hizmetlerimiz esnasında bir aksaklık varsa haberimiz olsun.Seydişehir’e MMO sı temsilciliği açılması konusundaki ilçelere temsilcilik açılması için üye sayısı önemli genel merkez seçimlerinde önümüzdeki haftalarda yapılacak temsilcilik genel merkezin yetkileri dâhilinde bu durumu seçimlerde gündeme getirmeye çalışacağız.” dedi.
Konya Makine Mühendisleri Odası Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Seydişehir Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hüseyin Arıkan?ı makamında ziyaret etti.

Konya Makine Mühendisleri Odası Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Seydişehir Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hüseyin Arıkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Konya Makine Mühendisleri Odası Başkanı Erdoğan Ulusoy, Sekreteri Kerim Demir,Saymanı Ümit Karaçor, Şube Müdürü Levent Şam da hazır bulundu.

Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcılığı ve Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı görevini de sürdüren Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hüseyin Arıkan’ı ziyareti konusunda kısa bir açıklamada bulunan Konya Maden Mühendisler Odası Başkanı Erdoğan Duransoy:

“Hocamızı çok seviyoruz, beraberce faaliyetlerde yan yanayız. Seydişehir’e yolumuz düştü ve  hocamızı da görmeden gitmek istemedik.”dedi.

Ziyaret esnasında ilçemizde oda olarak sızdırmazlık ve asansör denetimi hizmetlerinin de yürütüldüğünü söyleyen Başkan Duransoy “Bu hizmetlerimiz esnasında bir aksaklık varsa haberimiz olsun.Asansör denetimi için mesai saatlerinde her gün sızdırmazlık hizmetleri içince haftada bir gün arkadaşlarımız Seydişehir’e göreve geliyorlar. bu hizmetlerimiz esnasında bir aksaklık varsa haberimiz olsun.Seydişehir’e MMO sı temsilciliği açılması konusundaki ilçelere temsilcilik açılması için üye sayısı önemli genel merkez seçimlerinde önümüzdeki haftalarda yapılacak temsilcilik genel merkezin yetkileri dâhilinde bu durumu seçimlerde gündeme getirmeye çalışacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.