Motorsiklet tutkunlarının tercihi dağlarımız

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2020 - 10:46, Güncelleme: 07.11.2020 - 10:46
 

Motorsiklet tutkunlarının tercihi dağlarımız

Konyalı 10 motorsiklet sporcusu hafta sonları yaptıkları gezilerinde dağ yollarının uygun olmasından dolayı kulvar olarak Seydişehir'i tercih ediyorlar.

Konyadan çıkıp Seydişehir  İbradı , Gölyazı , Derebucak kulvarında etkinlik düzenleyecek olan 10 motorsiklet meraklısı ilçemizde mola verdiler. Gazetemize konuşan motorsiklet sporcuları : motor sporlarının kendileri için bir tutku olduğunu ve her hafta sonu birlikte doğa turlarını çıktıklarını belirterek : “ Seydişehir dağıyla ve içerisinde barındırdığı doğasıyla ve yüksek  virajlı yollarıyla bizler için tam istediğimiz bir bölge. Bu haftaki turlarımızda bu nedenle seydişehiri tercih ettik. ” Seydişehir Konya ‘nın adeta yaylası ve doğasıda harika dediler.
Konyalı 10 motorsiklet sporcusu hafta sonları yaptıkları gezilerinde dağ yollarının uygun olmasından dolayı kulvar olarak Seydişehir'i tercih ediyorlar.

Konyadan çıkıp Seydişehir  İbradı , Gölyazı , Derebucak kulvarında etkinlik düzenleyecek olan 10 motorsiklet meraklısı ilçemizde mola verdiler.

Gazetemize konuşan motorsiklet sporcuları : motor sporlarının kendileri için bir tutku olduğunu ve her hafta sonu birlikte doğa turlarını çıktıklarını belirterek : “ Seydişehir dağıyla ve içerisinde barındırdığı doğasıyla ve yüksek  virajlı yollarıyla bizler için tam istediğimiz bir bölge.

Bu haftaki turlarımızda bu nedenle seydişehiri tercih ettik. ” Seydişehir Konya ‘nın adeta yaylası ve doğasıda harika dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.