MUAY THAİ SPORCULARIMIZIN HEDEFİ DÜNYA ŞAMPİYONASI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2018 - 03:51, Güncelleme: 19.02.2018 - 03:51
 

MUAY THAİ SPORCULARIMIZIN HEDEFİ DÜNYA ŞAMPİYONASI

Türkiye Muay Thai Şampiyonası’nda büyük başarı kazanan ilçemizin sporcuları, Avrupa ve Dünya şampiyonasına gidip ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.

13-18 Şubat tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda 1 Altın, 2 Bronz madalya kazanan Belediye Spor Kulübü Muay Thai sporcuları, hedeflerini büyüterek önce Avrupa, sonra Dünya Şampiyonasına katılmak istiyorlar. Antalya’da ki Türkiye Şampiyonası’nda Seydişehir’i temsil eden 15 sporcudan altın madalya kazanan Mustafa Tunahan ÇAKIR, bronz madalya kazanan Dursun Ali KOZAN ve Büşra TUNÇ başarıları ile ilçemizi onurlandırmışlardır. Ercan Özhan Gençler ve Büyükler Türkiye Muay Thai Şampiyonası’nda 3. olan Dursun Ali Kozan: “Arkadaşlarımızla beraber Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda ilçemizi en güzel şekilde temsil ettiğimizi düşünüyoruz. Bundan sonra ki hedefimiz Avrupa ve Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek. Bu başarımızda başta velilerimizin, Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’ın, Antrenörümüz Serkan Yıldız ve eşinin büyük emekleri var. Bu değerli büyüklerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.    
Türkiye Muay Thai Şampiyonası’nda büyük başarı kazanan ilçemizin sporcuları, Avrupa ve Dünya şampiyonasına gidip ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.

13-18 Şubat tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda 1 Altın, 2 Bronz madalya kazanan Belediye Spor Kulübü Muay Thai sporcuları, hedeflerini büyüterek önce Avrupa, sonra Dünya Şampiyonasına katılmak istiyorlar.

Antalya’da ki Türkiye Şampiyonası’nda Seydişehir’i temsil eden 15 sporcudan altın madalya kazanan Mustafa Tunahan ÇAKIR, bronz madalya kazanan Dursun Ali KOZAN ve Büşra TUNÇ başarıları ile ilçemizi onurlandırmışlardır.

Ercan Özhan Gençler ve Büyükler Türkiye Muay Thai Şampiyonası’nda 3. olan Dursun Ali Kozan:

“Arkadaşlarımızla beraber Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda ilçemizi en güzel şekilde temsil ettiğimizi düşünüyoruz. Bundan sonra ki hedefimiz Avrupa ve Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek. Bu başarımızda başta velilerimizin, Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’ın, Antrenörümüz Serkan Yıldız ve eşinin büyük emekleri var. Bu değerli büyüklerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.