Muaythai Türkiye Şampiyonasından Madalyalarla Döndük

Spor (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 01.09.2022 - 11:04, Güncelleme: 01.09.2022 - 14:12
 

Muaythai Türkiye Şampiyonasından Madalyalarla Döndük

Kütahya’da yapılan çocuklar Muaythai Türkiye şampiyonasında Seydişehir aldığı madalyalarla ismini yazdırdı.

Kütahya’da 26-31 Ağustos 2022 tarihleri arasında yapılan çocuklar Muaythai Türkiye şampiyonasında Seydişehir Belediye Spor Kulübü olarak  yıldız bayan Elif Can 1 . olarak altın, Muzaffer Kahveci 2. Olarak gümüş, Fatma Nur Yüksel 3 . olarak bronz ,Kadir Faruk Çelik 3 .olarak  bronz madalya kazandılar. Serkan Yıldız yaptığı açıklamada “Toplam 800 kişinin katıldığı bu Türkiye Şampiyonasında sporcularımız iyi dereceler alarak bizleri gururlandırdılar. Tüm sporcularımı  tebrik ediyorum. Aynı zamanda sporcularımızın sponsoru Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Tutal ve kulüp başkanımız İsa Çifçi beye çok teşekkür ederim ”dedi
Kütahya’da yapılan çocuklar Muaythai Türkiye şampiyonasında Seydişehir aldığı madalyalarla ismini yazdırdı.

Kütahya’da 26-31 Ağustos 2022 tarihleri arasında yapılan çocuklar Muaythai Türkiye şampiyonasında Seydişehir Belediye Spor Kulübü olarak  yıldız bayan Elif Can 1 . olarak altın, Muzaffer Kahveci 2. Olarak gümüş, Fatma Nur Yüksel 3 . olarak bronz ,Kadir Faruk Çelik 3 .olarak  bronz madalya kazandılar.

Serkan Yıldız yaptığı açıklamada “Toplam 800 kişinin katıldığı bu Türkiye Şampiyonasında sporcularımız iyi dereceler alarak bizleri gururlandırdılar. Tüm sporcularımı  tebrik ediyorum. Aynı zamanda sporcularımızın sponsoru Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Tutal ve kulüp başkanımız İsa Çifçi beye çok teşekkür ederim ”dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.