MÜFTÜLÜK EĞİTİM KURSU DÜZENLEDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2013 - 05:53, Güncelleme: 03.05.2013 - 05:53
 

MÜFTÜLÜK EĞİTİM KURSU DÜZENLEDİ

Seydişehir Müftülük binasında Aday İmam-Hatipler için Temel ve Hazırlayıcı Eğitim Kursu düzenlendi.

Seydişehir Müftülük binasında Aday İmam-Hatipler için Temel ve Hazırlayıcı Eğitim Kursu düzenlendi. Seydişehir Müftülüğü tarafından Derebucak, Yalıhüyük, Ahırlı ve Seydişehir ilçelerine yeni atanan İmam Hatipler için 10 gün Temel ve 45 gün Hazırlayıcı olmak üzere toplam 55 günlük kurs düzenlendi. Kurs süresince aday İmam-Hatiplere Diyanet İşleri Başkanlığı Mevzuatı, Din Eğitimi, Din Hizmetleri, Fıkıh Bilgisi, Hadis İlmi, Kur’an Yorumu ve Tefsir Bilgisi İletişim ve Rehberlik, Din Bilim Kültür Ahlak ve İman Esasları ile ilgili dersler verildi. Kursu başarı ile tamamlayan İmam- Hatiplere belgeleri Müftü Sıtkı Beydilli tarafından takdim edildi. Müftü Beydilli kursiyerlere görevlerinde başarılar dileyerek görev yerlerine uğurladı.    
Seydişehir Müftülük binasında Aday İmam-Hatipler için Temel ve Hazırlayıcı Eğitim Kursu düzenlendi.

Seydişehir Müftülük binasında Aday İmam-Hatipler için Temel ve Hazırlayıcı Eğitim Kursu düzenlendi.

Seydişehir Müftülüğü tarafından Derebucak, Yalıhüyük, Ahırlı ve Seydişehir ilçelerine yeni atanan İmam Hatipler için 10 gün Temel ve 45 gün Hazırlayıcı olmak üzere toplam 55 günlük kurs düzenlendi.

Kurs süresince aday İmam-Hatiplere Diyanet İşleri Başkanlığı Mevzuatı, Din Eğitimi, Din Hizmetleri, Fıkıh Bilgisi, Hadis İlmi, Kur’an Yorumu ve Tefsir Bilgisi İletişim ve Rehberlik, Din Bilim Kültür Ahlak ve İman Esasları ile ilgili dersler verildi.

Kursu başarı ile tamamlayan İmam- Hatiplere belgeleri Müftü Sıtkı Beydilli tarafından takdim edildi.

Müftü Beydilli kursiyerlere görevlerinde başarılar dileyerek görev yerlerine uğurladı.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.