MÜFTÜLÜKTEN UMREYE GİDECEKLERE SEMİNER

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2013 - 03:00, Güncelleme: 28.12.2013 - 03:00
 

MÜFTÜLÜKTEN UMREYE GİDECEKLERE SEMİNER

Seydişehir Müftüsü Sıtkı Beydilli umreye gidecek vatandaşlara seminer verdi.

Seydişehir Müftüsü Sıtkı Beydilli umreye gidecek vatandaşlara seminer verdi. Müftülük toplantı salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Ocak ayında umreye gidecek vatandaşların yanı sıra kafile başkanları Seyyid Harun Veli Camii İmamı Süleyman Koyuncu ve Alaylar Camii İmamı Hüsameddin Günay’da katıldı. Seminerde konuşan Müftü Beydilli şunları söyledi: “Düzenlediğimiz bu seminerle Ocak ayında umreye gidecek vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz.Sizlerin bu ibadetinizde kafile başkanı olarak Süleyman Koyuncu  ve Hüsameddin Günay hocalarımız refakat edeceklerdir.Vatandaşlarımız umreye gittiklerinde oradaki zorluklarla karşılaşmamak için gerekli bilgileri vererek kafalarındaki soru işaretlerini çözüyoruz.Umre ibadetinin yapılışını, farzını, sünnetini burada öğretmeye çalıştık. Yine kutsal topraklara yolculuk şartlarını ihrama girme ve bununla ilgili vecibeleri kendilerine aktarıyoruz.” Dedi. Müftü Beydilli konuşmasının sonunda; Şubat ayında on günlüğüne öğrencilere,velilerine ve öğretmenlere düşük ücretli umre kampanyası düzenleneceğini söyledi.
Seydişehir Müftüsü Sıtkı Beydilli umreye gidecek vatandaşlara seminer verdi.

Seydişehir Müftüsü Sıtkı Beydilli umreye gidecek vatandaşlara seminer verdi.

Müftülük toplantı salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Ocak ayında umreye gidecek vatandaşların yanı sıra kafile başkanları Seyyid Harun Veli Camii İmamı Süleyman Koyuncu ve Alaylar Camii İmamı Hüsameddin Günay’da katıldı.

Seminerde konuşan Müftü Beydilli şunları söyledi:

“Düzenlediğimiz bu seminerle Ocak ayında umreye gidecek vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz.Sizlerin bu ibadetinizde kafile başkanı olarak Süleyman Koyuncu  ve Hüsameddin Günay hocalarımız refakat edeceklerdir.Vatandaşlarımız umreye gittiklerinde oradaki zorluklarla karşılaşmamak için gerekli bilgileri vererek kafalarındaki soru işaretlerini çözüyoruz.Umre ibadetinin yapılışını, farzını, sünnetini burada öğretmeye çalıştık. Yine kutsal topraklara yolculuk şartlarını ihrama girme ve bununla ilgili vecibeleri kendilerine aktarıyoruz.” Dedi.

Müftü Beydilli konuşmasının sonunda; Şubat ayında on günlüğüne öğrencilere,velilerine ve öğretmenlere düşük ücretli umre kampanyası düzenleneceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.