MUHTARDAN ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN JEST

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.04.2020 - 08:56, Güncelleme: 29.04.2020 - 08:56
 

MUHTARDAN ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN JEST

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda hediye gelmeyince üzülen küçük çocuğun yüzünü Mahallesinin Muhtarı güldürdü.

Çocuk bayramında hediye gelmediği için üzülen küçük kızın haberini alan Karabulak Mahallesi Muhtarı Levent Karaarslan duyarsız kalmayarak minik kıza bizzat kendisi hediye aldı. Küçük kızın abisini de unutmayan muhtar iki çocuğa da hediye alıp ziyaret ederek unutulmaz bir 23 Nisan hatırası bıraktı. Çocuklarının mutluluğu ile sevinen anne baba ise muhtarlarına teşekkür ederek bütün muhtarlara örnek olmasını diledi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda hediye gelmeyince üzülen küçük çocuğun yüzünü Mahallesinin Muhtarı güldürdü.

Çocuk bayramında hediye gelmediği için üzülen küçük kızın haberini alan Karabulak Mahallesi Muhtarı Levent Karaarslan duyarsız kalmayarak minik kıza bizzat kendisi hediye aldı.

Küçük kızın abisini de unutmayan muhtar iki çocuğa da hediye alıp ziyaret ederek unutulmaz bir 23 Nisan hatırası bıraktı. Çocuklarının mutluluğu ile sevinen anne baba ise muhtarlarına teşekkür ederek bütün muhtarlara örnek olmasını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.