MUHTARLAR MAHALLELERİNİN SORUNLARINI CUMHURBAŞKANINA İLETTİLER

Türkiye 30.12.2023 - 12:47, Güncelleme: 30.12.2023 - 13:30
 

MUHTARLAR MAHALLELERİNİN SORUNLARINI CUMHURBAŞKANINA İLETTİLER

53. Muhtarlar Buluşması’na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak Seydişehir’i temsilen 6 muhtar katıldı.

2225 muhtarın külliyedeki buluşmasında Seydişehir’den Ortakaraören Muhtarı Ayşe Demir ve diğer muhtar arkadaşları Kızılcalar Mahallesi muhtarı Gülbüz Erdoğan, Anabağlar Mahallesi muhtarı Züka Nalinci, Kuran Mahallesi muhtarı Güzel Köse, İncesu Mahallesi muhtarı Hasan Çalı, Susuz Mahallesi muhtarı Mehmet Ali Girgin katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşma yaptığı ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın da hazır bulunduğu toplantıda Ortakaraören Muhtarı Ayşe Demir ve diğer muhtarlar, köylerinin sorunlarını Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a bizzat iletme fırsatı buldu.
53. Muhtarlar Buluşması’na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak Seydişehir’i temsilen 6 muhtar katıldı.

2225 muhtarın külliyedeki buluşmasında Seydişehir’den Ortakaraören Muhtarı Ayşe Demir ve diğer muhtar arkadaşları Kızılcalar Mahallesi muhtarı Gülbüz Erdoğan, Anabağlar Mahallesi muhtarı Züka Nalinci, Kuran Mahallesi muhtarı Güzel Köse, İncesu Mahallesi muhtarı Hasan Çalı, Susuz Mahallesi muhtarı Mehmet Ali Girgin katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşma yaptığı ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın da hazır bulunduğu toplantıda Ortakaraören Muhtarı Ayşe Demir ve diğer muhtarlar, köylerinin sorunlarını Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a bizzat iletme fırsatı buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.