MUHTARLIK ÇALIŞMASINA YOĞUN BİR ŞEKİLDE BAŞLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.02.2019 - 10:56, Güncelleme: 14.02.2019 - 10:56
 

MUHTARLIK ÇALIŞMASINA YOĞUN BİR ŞEKİLDE BAŞLADI

Sancak Mehter Takımının kurucusu Kızılcalar Mahallesi Muhtar Adayı Ümit Demirci muhtarlık çalışmalarına hızlı başladı.

Sancak Mehter Takımı kurucularından ve Seydişehir’in tanınmış esnaflarından Ümit Demirci: “Mahallem benim iyi tanıyor. Çok sevdiğim mahalle halkımın desteğini alacağına umudum sonsuz. Eğer teveccüh gösterirler de beni mahalle sakinleri muhtar seçerse onlara en iyi hizmeti vereceğime inanıyorum” dedi. Yaptığı mesleğin ve mekânının muhtarlık yapmaya elverişli olduğunu belirten Kızılcalar Muhtar Adayı Demirci: “Kendi mesleğimin yanı sıra halk ile içi içe olmayı ve sosyal aktiviteler yapmayı seven biriyim. Benim bu yönüm aslında muhtarlık mesleği ile örtüşen bir durum. Eğer Kızılcalar Mahallesi muhtarı olursam sıfatım olması hasabi ile halkımızla beraber sosyal ve kültürel ciddi projelerimi hayata geçirmemiz Allah’ın izni ile kolay olur diye düşünüyorum” şeklinde konuştu. Mahalle halkı ve Ümit Demirci’yi tanıyanlar: “Sevgili Ümit, mehter marşı ile işe başladı. Yoğun bir şekilde çalışıyor. Kendisinden ümitliyiz. İnşallah muhtar olacak” diyerek destek veriyorlar.  
Sancak Mehter Takımının kurucusu Kızılcalar Mahallesi Muhtar Adayı Ümit Demirci muhtarlık çalışmalarına hızlı başladı.

Sancak Mehter Takımı kurucularından ve Seydişehir’in tanınmış esnaflarından Ümit Demirci:

“Mahallem benim iyi tanıyor. Çok sevdiğim mahalle halkımın desteğini alacağına umudum sonsuz. Eğer teveccüh gösterirler de beni mahalle sakinleri muhtar seçerse onlara en iyi hizmeti vereceğime inanıyorum” dedi.

Yaptığı mesleğin ve mekânının muhtarlık yapmaya elverişli olduğunu belirten Kızılcalar Muhtar Adayı Demirci:

“Kendi mesleğimin yanı sıra halk ile içi içe olmayı ve sosyal aktiviteler yapmayı seven biriyim. Benim bu yönüm aslında muhtarlık mesleği ile örtüşen bir durum. Eğer Kızılcalar Mahallesi muhtarı olursam sıfatım olması hasabi ile halkımızla beraber sosyal ve kültürel ciddi projelerimi hayata geçirmemiz Allah’ın izni ile kolay olur diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Mahalle halkı ve Ümit Demirci’yi tanıyanlar:

“Sevgili Ümit, mehter marşı ile işe başladı. Yoğun bir şekilde çalışıyor. Kendisinden ümitliyiz. İnşallah muhtar olacak” diyerek destek veriyorlar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.