MÜJDAT GÜNER?İN ALMANCA GRAMER KİTABININ 2. BASKISI YAPILIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2014 - 05:57, Güncelleme: 27.03.2014 - 05:57
 

MÜJDAT GÜNER?İN ALMANCA GRAMER KİTABININ 2. BASKISI YAPILIYOR

Seyit Harun İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Müjdat GÜNER?in ?Die deutsche Grammatik und das Wörterbuch? Almanca Gramer Kitabı ve Sözlük isimli kitabının 2. Baskısı 2014 yılı içerisinde tamamlanacaktır.

Seyit Harun İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Müjdat GÜNER’in “Die deutsche Grammatik und das Wörterbuch” Almanca Gramer Kitabı ve Sözlük  isimli kitabının 2. Baskısı 2014 yılı içerisinde tamamlanacaktır. Halen yurtiçi ve yurtdışında satışı yapılan ve alanında en çok satılan beş kitaptan biri olan Almanca Dilbilgisi ve Sözlük olarak Almanca öğrenmek isteyenlerin beğenisini toplayan kitabın 2. basımına yaz ayları içerisinde başlanarak okuyucuların hizmetine sunulacaktır. Türk Halk Hikayelerini Almancaya tercüme ettiğini ve “Ab alten Zeiten die türkische Volksgeschichten ” isimli 2. kitabının da  hazırlıklarını yaptığını söyleyen Müjdat GÜNER, bu kitabının  da 2016 yılı içerisinde yayınlanacağını söyledi. Farklı sitelerde yayınlanmış “Osmanlı Devletinde Türkler”, “Selçuklu Devletinde Türkler” ve “Türkiye’de Almanca Öğretimi” isimli araştırma yazıları ve farklı konularda makaleleri bulunmaktadır. 4 Alman sitesinde yöneticilik ve 2 Cezayir sitesinde de danışmanlık  yapan Müjdat Güner halen Seyit Harun İmam Hatip Ortaokulu Müdürü olarak görev yapmaktadır.
Seyit Harun İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Müjdat GÜNER?in ?Die deutsche Grammatik und das Wörterbuch? Almanca Gramer Kitabı ve Sözlük isimli kitabının 2. Baskısı 2014 yılı içerisinde tamamlanacaktır.

Seyit Harun İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Müjdat GÜNER’in “Die deutsche Grammatik und das Wörterbuch” Almanca Gramer Kitabı ve Sözlük  isimli kitabının 2. Baskısı 2014 yılı içerisinde tamamlanacaktır.

Halen yurtiçi ve yurtdışında satışı yapılan ve alanında en çok satılan beş kitaptan biri olan Almanca Dilbilgisi ve Sözlük olarak Almanca öğrenmek isteyenlerin beğenisini toplayan kitabın 2. basımına yaz ayları içerisinde başlanarak okuyucuların hizmetine sunulacaktır.

Türk Halk Hikayelerini Almancaya tercüme ettiğini ve “Ab alten Zeiten die türkische Volksgeschichten ” isimli 2. kitabının da  hazırlıklarını yaptığını söyleyen Müjdat GÜNER, bu kitabının  da 2016 yılı içerisinde yayınlanacağını söyledi.

Farklı sitelerde yayınlanmış “Osmanlı Devletinde Türkler”, “Selçuklu Devletinde Türkler” ve “Türkiye’de Almanca Öğretimi” isimli araştırma yazıları ve farklı konularda makaleleri bulunmaktadır. 4 Alman sitesinde yöneticilik ve 2 Cezayir sitesinde de danışmanlık  yapan Müjdat Güner halen Seyit Harun İmam Hatip Ortaokulu Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.