MÜSİAD GENEL BAŞKANI KAAN: “SEYDİŞEHİR’İ ENDÜSTRİ ŞEHRİ YAPACAĞIZ”

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2018 - 08:19, Güncelleme: 20.04.2018 - 08:19
 

MÜSİAD GENEL BAŞKANI KAAN: “SEYDİŞEHİR’İ ENDÜSTRİ ŞEHRİ YAPACAĞIZ”

MÜSİAD Seydişehir Şubesi’nin “Bölgesel Kalkınmada MÜSİAD’ın Rolü” toplantısında Seydişehir’in 5. ve 6. teşvik bölgesi kapsamına alınması için çaba harcanacağı sözü verildi.

4 yıldır başkanlık görevinde bulunan Yasin Camcı’nın görevi bırakması ve yerine Av. Mustafa Akman’ın getirilmesi dolayısıyla törenle devir teslimin yapıldığı ve MÜSİAD Seydişehir Şubesi’nin yeni üyelerine rozet takıldığı toplantıya MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, KONSİAD üyeleri, İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Protokolü, STK Örgüt temsilcileri, MÜSİAD üyeleri, Seydişehirli ve Beyşehirli iş adamları katıldı. Günaydın Dinlenme Tesisleri’nde gerçekleşen programda Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Seydişehir’i tanıtan sinevizyon gösterisinin ardından eski Başkan Yasin Camcı ve yeni Başkan Av. Mustafa Akman birer konuşma yaptı. Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın selamlama konuşmasından sonra kürsüye gelen MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan: “ Yeni Türkiye’nin sıçrama tahtası olacak. Seydişehir’i endüstri şehri yapmak istiyoruz” diyerek MÜSİAD’ın ilçemize katkı sağlayacak çalışmalar yapmak istediğini belirtti. Ülke gündemini de değerlendiren MÜSİAD Genel Başkanı Kaan: “İş dünyası belirsizlik istemez. Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği olarak 24 Haziran’da yapılacak olan erken seçim kararından son derece memnunuz” dedi. Genel Başkan Kaan, 11 binin üstünde üye ve 50 binin üstünde şirketi bünyesinde barındıran MÜSİAD’ın yurt içinde ve yurt dışında önemli görevler üstlendiğini belirterek: “Seydişehir ve Beyşehir sanayisinin gelişmesi adına bu bölgenin 5. ve 6. teşvik bölgesi kabul edilmesi için çaba göstereceğiz. Artık Seydişehir bir liman şehridir. Seydişehir-Manavgat arasında ki bölgeyi de geliştirerek yatırımların hızlanmasını istiyoruz. Bu nedenle ilçenizden geçecek hızlı treni önemsiyoruz. MÜSİAD’ın önemli projelerinden olan Orta Ölçekli Sanayi Üniteleri’ni burada da kurmak istiyoruz. Bu projeyi ilk kez Aksaray’da yaptık. İşletmecilerimizin yüksek faize bulaşmadan genellikle 200 metrekare büyüklükteki kapalı çalışma alanlarını 500 metrekareye çıkartacak bir proje” şeklinde konuştu. MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan konuşması: “Anadolu erenlerinden Seyyid Harun Veli’nin kurmuş olduğu Seydişehir’de bulunmaktan gurur duyuyoruz. Artık bu bölgede MÜSİAD’ın varlığını hissettirmesi için katkılarımızı arttıracağız. Hepimiz birlikte bu güzel vatanı iyi yerlere taşımak için gayret göstermeliyiz. Amacımız geleceğin güçlü Türkiye’sini oluşturmaktır” diyerek bitirdi. Konuşmalardan sonra Başkanlık devir teslim töreni yapıldı. Görevi bırakan Yasin Camcı’ya ve görevi devralan Mustafa Akman’a; Genel Başkan Abdurrahman Kaan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından hediyeler takdim edildi.
MÜSİAD Seydişehir Şubesi’nin “Bölgesel Kalkınmada MÜSİAD’ın Rolü” toplantısında Seydişehir’in 5. ve 6. teşvik bölgesi kapsamına alınması için çaba harcanacağı sözü verildi.

4 yıldır başkanlık görevinde bulunan Yasin Camcı’nın görevi bırakması ve yerine Av. Mustafa Akman’ın getirilmesi dolayısıyla törenle devir teslimin yapıldığı ve MÜSİAD Seydişehir Şubesi’nin yeni üyelerine rozet takıldığı toplantıya MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, KONSİAD üyeleri, İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Protokolü, STK Örgüt temsilcileri, MÜSİAD üyeleri, Seydişehirli ve Beyşehirli iş adamları katıldı.

Günaydın Dinlenme Tesisleri’nde gerçekleşen programda Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Seydişehir’i tanıtan sinevizyon gösterisinin ardından eski Başkan Yasin Camcı ve yeni Başkan Av. Mustafa Akman birer konuşma yaptı.

Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın selamlama konuşmasından sonra kürsüye gelen MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan: “ Yeni Türkiye’nin sıçrama tahtası olacak. Seydişehir’i endüstri şehri yapmak istiyoruz” diyerek MÜSİAD’ın ilçemize katkı sağlayacak çalışmalar yapmak istediğini belirtti.

Ülke gündemini de değerlendiren MÜSİAD Genel Başkanı Kaan: “İş dünyası belirsizlik istemez. Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği olarak 24 Haziran’da yapılacak olan erken seçim kararından son derece memnunuz” dedi.

Genel Başkan Kaan, 11 binin üstünde üye ve 50 binin üstünde şirketi bünyesinde barındıran MÜSİAD’ın yurt içinde ve yurt dışında önemli görevler üstlendiğini belirterek: “Seydişehir ve Beyşehir sanayisinin gelişmesi adına bu bölgenin 5. ve 6. teşvik bölgesi kabul edilmesi için çaba göstereceğiz. Artık Seydişehir bir liman şehridir. Seydişehir-Manavgat arasında ki bölgeyi de geliştirerek yatırımların hızlanmasını istiyoruz. Bu nedenle ilçenizden geçecek hızlı treni önemsiyoruz. MÜSİAD’ın önemli projelerinden olan Orta Ölçekli Sanayi Üniteleri’ni burada da kurmak istiyoruz. Bu projeyi ilk kez Aksaray’da yaptık. İşletmecilerimizin yüksek faize bulaşmadan genellikle 200 metrekare büyüklükteki kapalı çalışma alanlarını 500 metrekareye çıkartacak bir proje” şeklinde konuştu.

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan konuşması: “Anadolu erenlerinden Seyyid Harun Veli’nin kurmuş olduğu Seydişehir’de bulunmaktan gurur duyuyoruz. Artık bu bölgede MÜSİAD’ın varlığını hissettirmesi için katkılarımızı arttıracağız. Hepimiz birlikte bu güzel vatanı iyi yerlere taşımak için gayret göstermeliyiz. Amacımız geleceğin güçlü Türkiye’sini oluşturmaktır” diyerek bitirdi.

Konuşmalardan sonra Başkanlık devir teslim töreni yapıldı. Görevi bırakan Yasin Camcı’ya ve görevi devralan Mustafa Akman’a; Genel Başkan Abdurrahman Kaan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından hediyeler takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.