MÜSİAD GENEL BAŞKANI SEYDİŞEHİR?E GELİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2016 - 01:11, Güncelleme: 17.11.2016 - 01:11
 

MÜSİAD GENEL BAŞKANI SEYDİŞEHİR?E GELİYOR

MÜSİAD GENEL BAŞKANI SEYDİŞEHİR?E GELİYOR

İlçemizde faaliyetlerine devam eden MÜSİAD şubesinin açılışı için genel başkan Nail Olpak Seydişehir’e gelecek. 11 bini aşan üye sayısı ile 1 milyon 600 bin kişiye istihdam sağlayan Müstakil İşadamları Derneği(MÜSİAD) genel başkanı Nail Olpak 18 Kasım 2016 Cuma günü saat 15.00’te Seydişehir şubesinin açılışını yapmak için ilçemize geleceği öğrenildi. MÜSİAD Seydişehir şubesi açılışına Orman ve Su İşleri bakan yardımcısı Harun Tüfekci, MÜSİAD şube başkanları, üstdüzey bürokratlar,  birçok tanınmış siyasi ve işadamının da katılması bekleniyor. MÜSİAD Seydişehir şubesi başkanı Yasin Camcı açılışa bütün ilçe halkının davetli olduğunu söyledi.
MÜSİAD GENEL BAŞKANI SEYDİŞEHİR?E GELİYOR

İlçemizde faaliyetlerine devam eden MÜSİAD şubesinin açılışı için genel başkan Nail Olpak Seydişehir’e gelecek.

11 bini aşan üye sayısı ile 1 milyon 600 bin kişiye istihdam sağlayan Müstakil İşadamları Derneği(MÜSİAD) genel başkanı Nail Olpak 18 Kasım 2016 Cuma günü saat 15.00’te Seydişehir şubesinin açılışını yapmak için ilçemize geleceği öğrenildi.

MÜSİAD Seydişehir şubesi açılışına Orman ve Su İşleri bakan yardımcısı Harun Tüfekci, MÜSİAD şube başkanları, üstdüzey bürokratlar,  birçok tanınmış siyasi ve işadamının da katılması bekleniyor.

MÜSİAD Seydişehir şubesi başkanı Yasin Camcı açılışa bütün ilçe halkının davetli olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.