MÜSİAD GÖRKEMLİ DEVİR TESLİM TÖRENİNE HAZIRLANIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2018 - 12:32, Güncelleme: 17.04.2018 - 12:32
 

MÜSİAD GÖRKEMLİ DEVİR TESLİM TÖRENİNE HAZIRLANIYOR

3,5 yıldır başkanlık yapan Yasin Camcı’nın görevi bırakıp yerine Av. Mustafa Akman’ı getirecek olan MÜSİAD Seydişehir Şubesi, 19 Nisan’da yapılacak devir teslim töreni öncesi basın mensuplarıyla buluştu.

MÜSİAD Seydişehir Şubesi’nin basın mensuplarını Günaydın Dinlenme Tesisleri’nde gerçekleştirdiği yemekli buluşmada 19 Nisan Perşembe günü devir teslim törenine MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız’ın katılacağı, Konya Valisi Yakup Canbolat’ın da katılabileceği, geniş katılımlı bir devir teslim töreninin Seydişehir Ekonomisi Platformu’na da dönüşebileceği bildirildi. Basın mensuplarıyla yapılan yemekli sohbet toplantısında ayrıca Beyşehir, Bozkır, Hüyük, Derebucak ve Doğanhisar ilçelerini de kapsayacak Seydişehir MÜSİAD’ın bölgesel bir konuma getirilmesi için çaba harcandığı belirtildi. MÜSİAD’ın basın buluşmasında, ülkemiz iş dünyasında önemli bir konumu olduğu, Türkiye’nin büyük 5-6 ilçesi hariç diğer ilçeler arasında sadece Seydişehir’de şube açtığını, bu durumunda ilçemize ayrı bir vizyon kattığı vurgulandı. Seydişehirli gazetecilerin tam kadro katıldığı basın buluşmasında MÜSİAD Kurucu Üyesi ve Seydişehir Şube Başkanı Yasin Camcı görevi bırakması münasebetiyle yaptığı konuşmada: “Şimdiye kadar severek ve onurlu bir şekilde yürüttüğüm başkanlık görevini, yine üyemiz olan ve bu görevi layığı ile devam ettireceğini bildiğim Sayın Av. Mustafa Akman’a devredeceğim. Şehrimiz için hayırlı olması temennisi ile bütün basın mensuplarına toplantıya iştiraklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi. 19 Nisan’da görevi Yasin Camcı’dan devir alacak olan Av. Mustafa Akman’da: “Üzerime yüklenen bu büyük ve değerli sorumluluğun bilincindeyim. MÜSİAD kurumunun Seydişehir, Beyşehir, Bozkır ve diğer komşu ilçelerimizde daha geniş katılımlı, başarılı, kalkınmanın öncüsü bir kurum olması yönünde gayret göstereceğim. Ayrıca bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar için başkanımız Yasin Camcı’ya teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
3,5 yıldır başkanlık yapan Yasin Camcı’nın görevi bırakıp yerine Av. Mustafa Akman’ı getirecek olan MÜSİAD Seydişehir Şubesi, 19 Nisan’da yapılacak devir teslim töreni öncesi basın mensuplarıyla buluştu.

MÜSİAD Seydişehir Şubesi’nin basın mensuplarını Günaydın Dinlenme Tesisleri’nde gerçekleştirdiği yemekli buluşmada 19 Nisan Perşembe günü devir teslim törenine MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız’ın katılacağı, Konya Valisi Yakup Canbolat’ın da katılabileceği, geniş katılımlı bir devir teslim töreninin Seydişehir Ekonomisi Platformu’na da dönüşebileceği bildirildi.

Basın mensuplarıyla yapılan yemekli sohbet toplantısında ayrıca Beyşehir, Bozkır, Hüyük, Derebucak ve Doğanhisar ilçelerini de kapsayacak Seydişehir MÜSİAD’ın bölgesel bir konuma getirilmesi için çaba harcandığı belirtildi.

MÜSİAD’ın basın buluşmasında, ülkemiz iş dünyasında önemli bir konumu olduğu, Türkiye’nin büyük 5-6 ilçesi hariç diğer ilçeler arasında sadece Seydişehir’de şube açtığını, bu durumunda ilçemize ayrı bir vizyon kattığı vurgulandı.

Seydişehirli gazetecilerin tam kadro katıldığı basın buluşmasında MÜSİAD Kurucu Üyesi ve Seydişehir Şube Başkanı Yasin Camcı görevi bırakması münasebetiyle yaptığı konuşmada: “Şimdiye kadar severek ve onurlu bir şekilde yürüttüğüm başkanlık görevini, yine üyemiz olan ve bu görevi layığı ile devam ettireceğini bildiğim Sayın Av. Mustafa Akman’a devredeceğim. Şehrimiz için hayırlı olması temennisi ile bütün basın mensuplarına toplantıya iştiraklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

19 Nisan’da görevi Yasin Camcı’dan devir alacak olan Av. Mustafa Akman’da: “Üzerime yüklenen bu büyük ve değerli sorumluluğun bilincindeyim. MÜSİAD kurumunun Seydişehir, Beyşehir, Bozkır ve diğer komşu ilçelerimizde daha geniş katılımlı, başarılı, kalkınmanın öncüsü bir kurum olması yönünde gayret göstereceğim. Ayrıca bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar için başkanımız Yasin Camcı’ya teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.