MÜSİAD?TAN ?YENİDEN DİRİLİŞ? SÖYLEŞİSİNE DAVET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2017 - 04:15, Güncelleme: 14.03.2017 - 04:15
 

MÜSİAD?TAN ?YENİDEN DİRİLİŞ? SÖYLEŞİSİNE DAVET

MÜSİAD?TAN ?YENİDEN DİRİLİŞ? SÖYLEŞİSİNE DAVET

MÜSİAD Seydişehir Şubesi tarafından; Güvenlik uzmanı Mete Yarar'ın konuşmacı olarak katılacağı "Yeniden Diriliş" başlıklı söyleşi programı tertip edildi. Söyleşinin küresel ve bölgesel güvenlik ile gündemdeki konuların değerlendirildiği sohbet havasında, geniş katılımın beklendiği  bir program olacağı ifade edildi. Program 18 Mart Cumartesi saat 19.30 da Belediye düğün salonunda gerçekleştirilecek. MÜSİAD Seydişehir Şubesi olarak tüm halkımız davetli olduğu bildirildi. https://www.facebook.com/musiadseydisehir/posts/1854094851504950:0          
MÜSİAD?TAN ?YENİDEN DİRİLİŞ? SÖYLEŞİSİNE DAVET

MÜSİAD Seydişehir Şubesi tarafından; Güvenlik uzmanı Mete Yarar'ın konuşmacı olarak katılacağı "Yeniden Diriliş" başlıklı söyleşi programı tertip edildi.

Söyleşinin küresel ve bölgesel güvenlik ile gündemdeki konuların değerlendirildiği sohbet havasında, geniş katılımın beklendiği  bir program olacağı ifade edildi.

Program 18 Mart Cumartesi saat 19.30 da Belediye düğün salonunda gerçekleştirilecek.

MÜSİAD Seydişehir Şubesi olarak tüm halkımız davetli olduğu bildirildi.

https://www.facebook.com/musiadseydisehir/posts/1854094851504950:0

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.