MUSİKİ CEMİYETİNDEN BAHAR KONSERİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.03.2018 - 02:02, Güncelleme: 17.03.2018 - 02:02
 

MUSİKİ CEMİYETİNDEN BAHAR KONSERİ

Şef Sıtkı Özkal yönetimindeki Seydişehir Musiki Derneği korosu yılın ilk bahar konserini verdi.

Programa Seydişehir  Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet  Tutal, Seydişehir Ağır Ceza Reisi, STK Örgütleri, Siyasi parti temsilcileri ve salonu hınca hınç dolduran davetliler katıldı. Belediye Düğün salonunda gerçekleşen konserin ilk bölümü koronun seslendirdiği Hüzzam peşrevi, hüzzam şarkılar, rast şarkılar, hüseyni türkülerden oluştu. İkinci bölümünde ise Segâh türkü ve şarkılar, Nihavent, Hicaz eserler seslendirildi. Koronun solistleri; Şefika Çopur, Hasan Büber, Gülbahar Çelmeli, Mahmut Koç ve Mehmet Ali Bağcı birbirinden güzel eserlerle izleyicilerden tam not aldı. Konserin son bölümünde hicaz ve hareketli şarkılara eşlik eden davetlilerde coşku görülmeye değerdi. Programın sonunda  Seydişehir  Musiki Derneği  Başkanı ve  koro Şefi Sıtkı Özkal 1986’dan bu yana Musiki derneğinin faaliyetlerini sürdürdüğünü belirterek; Çalışmalarda en büyük desteği Kaymakamlıktan ve Belediye Başkanlarından aldıklarını söyledi. Bünyelerinde yetiştirdikleri yeni yeteneklerle Musiki derneğinin adeta bir akademiye benzediğini, gençlere  müziği sevdirdiklerini ifade etti.
Şef Sıtkı Özkal yönetimindeki Seydişehir Musiki Derneği korosu yılın ilk bahar konserini verdi.

Programa Seydişehir  Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet  Tutal, Seydişehir Ağır Ceza Reisi, STK Örgütleri, Siyasi parti temsilcileri ve salonu hınca hınç dolduran davetliler katıldı.

Belediye Düğün salonunda gerçekleşen konserin ilk bölümü koronun seslendirdiği Hüzzam peşrevi, hüzzam şarkılar, rast şarkılar, hüseyni türkülerden oluştu. İkinci bölümünde ise Segâh türkü ve şarkılar, Nihavent, Hicaz eserler seslendirildi. Koronun solistleri; Şefika Çopur, Hasan Büber, Gülbahar Çelmeli, Mahmut Koç ve Mehmet Ali Bağcı birbirinden güzel eserlerle izleyicilerden tam not aldı.

Konserin son bölümünde hicaz ve hareketli şarkılara eşlik eden davetlilerde coşku görülmeye değerdi.

Programın sonunda  Seydişehir  Musiki Derneği  Başkanı ve  koro Şefi Sıtkı Özkal 1986’dan bu yana Musiki derneğinin faaliyetlerini sürdürdüğünü belirterek; Çalışmalarda en büyük desteği Kaymakamlıktan ve Belediye Başkanlarından aldıklarını söyledi. Bünyelerinde yetiştirdikleri yeni yeteneklerle Musiki derneğinin adeta bir akademiye benzediğini, gençlere  müziği sevdirdiklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.