MUSİKİ CEMİYETİNİN İLAHİ KONSERİ BEĞENİ KAZANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2016 - 02:15, Güncelleme: 18.06.2016 - 02:15
 

MUSİKİ CEMİYETİNİN İLAHİ KONSERİ BEĞENİ KAZANDI

Belediye Ramazan etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen Seydişehir Musiki Cemiyeti ilahi konseri dinleyenlerin beğenisini kazandı.

Şef Sıtkı Özkal yönetimindeki Musiki cemiyeti ilahi konserine belediye başkanı Mehmet Tutal eşi ile beraber katıldı. Ramazan etkinlikleri programı kapsamında Musiki cemiyetinin koro ve solo söylenen tasavvuf müzikleri konserinin bitmesinden sonra başkan Tutal yaptığı konuşmasında, musiki cemiyetinin para gözetmeksizin Seydişehir’e hizmet için sanat icra ettiğini söyleyerek; “Çok güzel programlar icra ediyorsunuz. İlçemizin tanıtımına büyük katkınız var. Bugün ki programınızla da  bizlere güzel bir ramazan akşamı yaşattınız. Sizlere teşekkür ediyorum.” dedi. Programdan sonra başkan Mehmet Tutal, Musiki cemiyeti şefi Sıtkı Özkal’a şilt hediye etti. 
Belediye Ramazan etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen Seydişehir Musiki Cemiyeti ilahi konseri dinleyenlerin beğenisini kazandı.

Şef Sıtkı Özkal yönetimindeki Musiki cemiyeti ilahi konserine belediye başkanı Mehmet Tutal eşi ile beraber katıldı.

Ramazan etkinlikleri programı kapsamında Musiki cemiyetinin koro ve solo söylenen tasavvuf müzikleri konserinin bitmesinden sonra başkan Tutal yaptığı konuşmasında, musiki cemiyetinin para gözetmeksizin Seydişehir’e hizmet için sanat icra ettiğini söyleyerek; “Çok güzel programlar icra ediyorsunuz. İlçemizin tanıtımına büyük katkınız var. Bugün ki programınızla da  bizlere güzel bir ramazan akşamı yaşattınız. Sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Programdan sonra başkan Mehmet Tutal, Musiki cemiyeti şefi Sıtkı Özkal’a şilt hediye etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.