MUSİKİ DERNEĞİ ORTAKARAÖREN’DE KONSER VERDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2018 - 09:04, Güncelleme: 12.06.2018 - 09:04
 

MUSİKİ DERNEĞİ ORTAKARAÖREN’DE KONSER VERDİ

Seydişehir Musiki Derneği Şef Sıtkı Özkal yönetimindeki korosu Seydişehir Ortakaraören Mahallesinde konser verdi.

Şehit Mustafa Tünel Anadolu  Lisesi ve Seydişehir Belediyesi’nin ortaklaşa  düzenlediği gecede Koro programa ilahilerle  başladı. Programın ikinci bölümünde ise  Türk sanat müziği icra eden  Musiki derneği korosu  ve sahne alan solistler izleyicilerden tam not aldı. Okul Müdiresi Kerime Suluçay konserle ilgili olarak verdiği bilgilerde; Ramazan ayının son günlerinde birlik ve beraberliğimizin pekişmesi, Öğrencilerimizin yaz tatiline çıkması  nedeniyle böyle bir  organizasyon gerçekleştirdik’’ dedi. Programa Seydişehir İlçe  Milli  Eğitim  Müdürü Tahir  Kibar ve çok sayıda davetli katıldı. 
Seydişehir Musiki Derneği Şef Sıtkı Özkal yönetimindeki korosu Seydişehir Ortakaraören Mahallesinde konser verdi.

Şehit Mustafa Tünel Anadolu  Lisesi ve Seydişehir Belediyesi’nin ortaklaşa  düzenlediği gecede Koro programa ilahilerle  başladı. Programın ikinci bölümünde ise  Türk sanat müziği icra eden  Musiki derneği korosu  ve sahne alan solistler izleyicilerden tam not aldı.

Okul Müdiresi Kerime Suluçay konserle ilgili olarak verdiği bilgilerde; Ramazan ayının son günlerinde birlik ve beraberliğimizin pekişmesi, Öğrencilerimizin yaz tatiline çıkması  nedeniyle böyle bir  organizasyon gerçekleştirdik’’ dedi.

Programa Seydişehir İlçe  Milli  Eğitim  Müdürü Tahir  Kibar ve çok sayıda davetli katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.