MUSİKİ DERNEĞİ TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİNE BÜYÜK İLGİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2015 - 04:26, Güncelleme: 29.05.2015 - 04:26
 

MUSİKİ DERNEĞİ TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİNE BÜYÜK İLGİ

Seydişehir Musiki Derneği, Türk Halk Müziği bahar konserini belediye düğün salonunda gerçekleştirdi.

Sunuculuğunu Mehmet Çetinkaya’nın yaptığı Türk Halk Müziği bahar konseri dinleyenleri büyüledi. Seydişehir Musiki Derneği başkanı Aysel Can, konser öncesi yaptığı konuşmasında, “Güzel bir bahar akşamında izleyicilere müzik tadında eğlendireceğiz” dedi. Başkan Can; ‘’ 2015 yılının ikinci konserinde Anadolu kokan, birbirinden güzel türküleri icra etmeye çalışacağız. Konserimizi izlemeye gelerek bizlere destek verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum.’’ dedi. Konuşmanın ardından Şef Sıtkı Özkal yönetimindeki Musiki derneği müzisyenleri iki bölümden oluşan konserde yurdun çeşitli yörelerinden oluşan halk müziğini seslendirdi. Konsere, çok sayıda davetli katıldı.
Seydişehir Musiki Derneği, Türk Halk Müziği bahar konserini belediye düğün salonunda gerçekleştirdi.

Sunuculuğunu Mehmet Çetinkaya’nın yaptığı Türk Halk Müziği bahar konseri dinleyenleri büyüledi.

Seydişehir Musiki Derneği başkanı Aysel Can, konser öncesi yaptığı konuşmasında, “Güzel bir bahar akşamında izleyicilere müzik tadında eğlendireceğiz” dedi.

Başkan Can; ‘’ 2015 yılının ikinci konserinde Anadolu kokan, birbirinden güzel türküleri icra etmeye çalışacağız. Konserimizi izlemeye gelerek bizlere destek verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Konuşmanın ardından Şef Sıtkı Özkal yönetimindeki Musiki derneği müzisyenleri iki bölümden oluşan konserde yurdun çeşitli yörelerinden oluşan halk müziğini seslendirdi. Konsere, çok sayıda davetli katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.