Musiki Derneğinde Özkal güven tazeledi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.06.2021 - 02:40, Güncelleme: 25.06.2021 - 02:40
 

Musiki Derneğinde Özkal güven tazeledi

1986 yılında kurulan Seydişehir Musiki Derneği’nin Olağan Genel Kurulu, dernek binasında yapıldı. Kurulda mevcut başkan ve koro şefi Sıtkı Özkal, 4. kez yeniden başkan seçildi.

Mustafa Öten caddesindeki dernek binasında düzenlenen seçime tek liste ile katıldı. Yönetim kurulu şu şekilde gerçekleşti. Sıtkı Özkal, Enes acar, Hatice Torun, Mehmet Ali Bağcı, Yaşar Arın görev aldı. Başkan Sıtkı Özkal, seçimden sonra yaptığı açıklamada, 46 üyenin oyunu alarak başkanlığa seçildiğini belirterek, 35 yıl önce kurulan musiki derneği korosunun halk üzerinde hep güzel etkiler bıraktığını kaydetti. Derneğin faaliyetleriyle Seydişehir kültür ve sanatına sahip çıkıldığını vurgulayan Özkal, "Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İlçemizin yanı sıra Türkiye'nin birçok ilindeki konserlerimizle ilçemizin tanıtımına da katkı sağlayacağız." dedi.
1986 yılında kurulan Seydişehir Musiki Derneği’nin Olağan Genel Kurulu, dernek binasında yapıldı. Kurulda mevcut başkan ve koro şefi Sıtkı Özkal, 4. kez yeniden başkan seçildi.

Mustafa Öten caddesindeki dernek binasında düzenlenen seçime tek liste ile katıldı. Yönetim kurulu şu şekilde gerçekleşti.

Sıtkı Özkal, Enes acar, Hatice Torun, Mehmet Ali Bağcı, Yaşar Arın görev aldı.

Başkan Sıtkı Özkal, seçimden sonra yaptığı açıklamada, 46 üyenin oyunu alarak başkanlığa seçildiğini belirterek, 35 yıl önce kurulan musiki derneği korosunun halk üzerinde hep güzel etkiler bıraktığını kaydetti.

Derneğin faaliyetleriyle Seydişehir kültür ve sanatına sahip çıkıldığını vurgulayan Özkal, "Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İlçemizin yanı sıra Türkiye'nin birçok ilindeki konserlerimizle ilçemizin tanıtımına da katkı sağlayacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.