MUSİKİ DERNEĞİNE SITKI ÖZKAL YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2017 - 04:00, Güncelleme: 25.11.2017 - 04:00
 

MUSİKİ DERNEĞİNE SITKI ÖZKAL YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Musiki derneği olağan kongresi yapıldı. Dernek binasında yapılan seçimlerin sonucunda Sıtkı Özkal tekrar Derneğin başkanı oldu.

Tek  Liste  Halinde seçime giren Başkan ve yönetimi  kongreye katılan üyelerin tamamının oyunu aldı. 1986 yılında kurulan  ve  O günden buyana faaliyetlerini aralıksız sürdüren Musiki Derneğinin yeniden seçilen başkanı  Sıtkı Özkal Musiki derneği  korosunun şefi olarak ta  görev yapıyor. Seçimlerden sonra yönetim kurulu şu şekilde oluştu; Şube yönetim asil üyeler;Sıtkı  Özkal,Enes Acar,M.Ali  Bağcı,Hatice Torun, Yaşar Arın’dan oluşurken Yedek  Üyeler ise Hüseyin İriilter,Abdullah  Umar,Mevlüt  Bostancı,A. Kadir  Güler,Hüsnü Işık’tan oluştu. Şube Denetleme  kurulu  Asil Üyeler;Lüsyen Arıcıoğlu,İbrahim Ekin,Tülin Pinici, yedek üyeler;Hasan Doğu,Hürriyet Demirel,Hasan Büber’den oluştu. Seçim işleminin tamamlanmasından  sonra kısa bir  Teşekkür  konuşması yapan Başkan  Özkal;’’Faaliyetlerimize istikrarlı ve özenli bir şekilde devam ediyoruz.Sadece  Müzik  icra etmekle kalmayıp buradan  Müzisyende yetiştiriyoruz.Musiki derneğimiz Türkiyenin sayılı derneklerden birisi.Umarız ve temenni ederiz ki bu çalışmalarımız uzun yıllar  devam eder.’’dedi. Başkan  Özkal ,Kendisini tekrar  Başkan seçen  üyelere teşekkür  ederek  sözlerini tamamladı. Tek  Liste  halinde  girilen Musiki Derneği olağan kongresi  dilek ve temenniler bölümüyle sona erdi.
Musiki derneği olağan kongresi yapıldı. Dernek binasında yapılan seçimlerin sonucunda Sıtkı Özkal tekrar Derneğin başkanı oldu.

Tek  Liste  Halinde seçime giren Başkan ve yönetimi  kongreye katılan üyelerin tamamının oyunu aldı.

1986 yılında kurulan  ve  O günden buyana faaliyetlerini aralıksız sürdüren Musiki Derneğinin yeniden seçilen başkanı  Sıtkı Özkal Musiki derneği  korosunun şefi olarak ta  görev yapıyor.

Seçimlerden sonra yönetim kurulu şu şekilde oluştu;

Şube yönetim asil üyeler;Sıtkı  Özkal,Enes Acar,M.Ali  Bağcı,Hatice Torun, Yaşar Arın’dan oluşurken Yedek  Üyeler ise Hüseyin İriilter,Abdullah  Umar,Mevlüt  Bostancı,A. Kadir  Güler,Hüsnü Işık’tan oluştu.

Şube Denetleme  kurulu  Asil Üyeler;Lüsyen Arıcıoğlu,İbrahim Ekin,Tülin Pinici, yedek üyeler;Hasan Doğu,Hürriyet Demirel,Hasan Büber’den oluştu.

Seçim işleminin tamamlanmasından  sonra kısa bir  Teşekkür  konuşması yapan Başkan  Özkal;’’Faaliyetlerimize istikrarlı ve özenli bir şekilde devam ediyoruz.Sadece  Müzik  icra etmekle kalmayıp buradan  Müzisyende yetiştiriyoruz.Musiki derneğimiz Türkiyenin sayılı derneklerden birisi.Umarız ve temenni ederiz ki bu çalışmalarımız uzun yıllar  devam eder.’’dedi. Başkan  Özkal ,Kendisini tekrar  Başkan seçen  üyelere teşekkür  ederek  sözlerini tamamladı.

Tek  Liste  halinde  girilen Musiki Derneği olağan kongresi  dilek ve temenniler bölümüyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.