MUSİKİ DERNEĞİNİN KONSERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.06.2014 - 12:46, Güncelleme: 04.06.2014 - 12:46
 

MUSİKİ DERNEĞİNİN KONSERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Seydişehir Musiki Derneği 28. Kuruluş yılında Bahar konseri ile izleyicilerinin karşısına çıktı.

Seydişehir Musiki Derneği 28. Kuruluş yılında Bahar konseri ile izleyicilerinin karşısına çıktı. Geçtiğimiz ay Seydişehir    Musiki derneğinin solisti Asiye Soyluoğlu nun  elim bir trafik  kazası sonrası   hayatını  kaybetmesi   ve Soma’da yaşanan  maden facia nedeniyle ertelen konser dün akşam Seydişehir Belediye düğün salonunda yapıldı. İlk  olarak  sahneye  çıkan Dernek Başkanı Aysel Can; “Kuruluşumuzdan bu yana 28 yıldır bizleri hiç yalnız bırakmayan sevgili misafirlerimiz, Bu konserin gerçekleşmesinde katkıda bulunan sanatseverler,Biraz sonra 28’inci kuruluş yılımızın ikincisini icra edeceğimiz Türk Sanat Müziği Konserimize hoş geldiniz.Sanatçı ruhu, sesi ve hanımefendi kişiliği ile tanıdığımız genç kardeşimiz Asiye Soyluoğlu’nu  kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşarken meydana gelen Soma felaketi ülkemizin bütününde olduğu gibi bizim gönüllerimizde de telafisi mümkün olmayan acılar yüklemiştir.Daha önce yapmayı planladığımız konserimizi bugüne erteledik. Buruk çalıştık. Konserimize de aynı burukluk içerisinde başlıyoruz.  Bu vesile ile Soma’da hayatını kaybeden işçi kardeşlerimiz ve derneğimizin genç üyesi Asiye kardeşimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve camiamıza ve ülkemize başsağlığı diliyoruz. Mekânları cennet olsun inşallah.”dedi Belediye Düğün salonunda gerçekleşen konsere Kaymakam Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, protokol üyeleri ve kalabalık bir izleyici kitlesi katıldı. Şef Sıtkı Özkal yönetiminde birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği konserde büyük alkış aldı.
Seydişehir Musiki Derneği 28. Kuruluş yılında Bahar konseri ile izleyicilerinin karşısına çıktı.

Seydişehir Musiki Derneği 28. Kuruluş yılında Bahar konseri ile izleyicilerinin karşısına çıktı.

Geçtiğimiz ay Seydişehir    Musiki derneğinin solisti Asiye Soyluoğlu nun  elim bir trafik  kazası sonrası   hayatını  kaybetmesi   ve Soma’da yaşanan  maden facia nedeniyle ertelen konser dün akşam Seydişehir Belediye düğün salonunda yapıldı.

İlk  olarak  sahneye  çıkan Dernek Başkanı Aysel Can; “Kuruluşumuzdan bu yana 28 yıldır bizleri hiç yalnız bırakmayan sevgili misafirlerimiz, Bu konserin gerçekleşmesinde katkıda bulunan sanatseverler,Biraz sonra 28’inci kuruluş yılımızın ikincisini icra edeceğimiz Türk Sanat Müziği Konserimize hoş geldiniz.Sanatçı ruhu, sesi ve hanımefendi kişiliği ile tanıdığımız genç kardeşimiz Asiye Soyluoğlu’nu  kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşarken meydana gelen Soma felaketi ülkemizin bütününde olduğu gibi bizim gönüllerimizde de telafisi mümkün olmayan acılar yüklemiştir.Daha önce yapmayı planladığımız konserimizi bugüne erteledik. Buruk çalıştık. Konserimize de aynı burukluk içerisinde başlıyoruz.  Bu vesile ile Soma’da hayatını kaybeden işçi kardeşlerimiz ve derneğimizin genç üyesi Asiye kardeşimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve camiamıza ve ülkemize başsağlığı diliyoruz. Mekânları cennet olsun inşallah.”dedi

Belediye Düğün salonunda gerçekleşen konsere Kaymakam Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, protokol üyeleri ve kalabalık bir izleyici kitlesi katıldı.

Şef Sıtkı Özkal yönetiminde birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği konserde büyük alkış aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.