MUSTAFA KONURER?İN ?ÖĞRETMENLER GÜNÜ? MESAJI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2014 - 04:53, Güncelleme: 24.11.2014 - 04:53
 

MUSTAFA KONURER?İN ?ÖĞRETMENLER GÜNÜ? MESAJI

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. İlçe Başkan Mustafa Konurer mesajında;  “Geleceğimize ışık tutan öğretmenlerimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin yetiştirilmesinde takdire şayan bir çalışma içerisinde mücadele eden ve çok kutsal bir meslek olan öğretmenlik mesleğini layıkıyla yerine getirenlerdir. Zor şartlar altındaülkemizin en ücra köşesindeki çocuklarımıza ulaşarak, onları eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen, ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti içerisinde olan, öğretmenlerimiz yarınlarımız olan çocuklarımızı ve gençlerimizi bilgilendiren fedakâr insanlardır. Gelişen teknolojiyle birlikte ortaya çıkan yeni bilgileri daima yakından takip ederek öğrendikleri yeni bilgileri öğrencilerimize aktaran öğretmenlerimiz eğitim sisteminin şekillenmesi için büyük emek sarf etmektedirler Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi de rahmetle anıyorum.” diye konuştu.
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

İlçe Başkan Mustafa Konurer mesajında;  “Geleceğimize ışık tutan öğretmenlerimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin yetiştirilmesinde takdire şayan bir çalışma içerisinde mücadele eden ve çok kutsal bir meslek olan öğretmenlik mesleğini layıkıyla yerine getirenlerdir.

Zor şartlar altındaülkemizin en ücra köşesindeki çocuklarımıza ulaşarak, onları eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen, ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti içerisinde olan, öğretmenlerimiz yarınlarımız olan çocuklarımızı ve gençlerimizi bilgilendiren fedakâr insanlardır.

Gelişen teknolojiyle birlikte ortaya çıkan yeni bilgileri daima yakından takip ederek öğrendikleri yeni bilgileri öğrencilerimize aktaran öğretmenlerimiz eğitim sisteminin şekillenmesi için büyük emek sarf etmektedirler

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi de rahmetle anıyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.