Mustafa Şahin Hoca ve Selçuk Üniversitesi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.06.2020 - 02:25, Güncelleme: 28.06.2020 - 02:25
 

Mustafa Şahin Hoca ve Selçuk Üniversitesi

Burak Saylam Köşe Yazısı

Seydişehir’de Mustafa Şahin Hoca denilince akla ilk gelen garibana  kol kanat olmayı seven, kibir nedir bilmeyen ,özünü kaybetmemiş bir kişilik gelir. 35 haneli Yenice köyünde dünyaya gelmiş, kariyeri başarılarla dolu Prof Dr Mustafa Şahin hocamız Selçuk Üniversitesinin en hengameli zamanında görev yapmış ve Konya Basını her ne kadar kendisi ile uğraşsa da Hocam her karalamanın sonunda alnının akı ile çıkmış bir kişiliktir. Mustafa Şahin Hoca Selçuk Tıp Fakültesi kurucu Başhekimliği yanı sıra; Okyanus operasyonunda yargılanan eski rektör Prof Süleyman Okutan’dan görevi teslim almış. Üniversitedeki yolsuzluk iddialarına son vermeyi başarmıştır. Türkiye’nin çalkalandığı 15 Temmuz döneminde de üniversiteyi anlının akı ile cemaatten temizlemeyi başarmıştır. Malumunuz Selçuk Üniversitesi Türkiye’nin en eski ve köklü üniversitelerinden olup, artık kabuğuna sığamayıp bölünerek içinden 3 üniversite daha türetmiştir. Bu aşamada yine Şahin Hoca Selçuk Üniversitesinin bazı temel yapı taşlarını tekrar inşa etmek zorunda kalmıştır. Rektörlük Bir Bayrak yarışıdır. Prof Dr Mustafa Şahin işini layıkıyla yaparak bulunduğu görevini, 1980 doğumlu 2018 yılında Prof olan (kulislerde konuşulduğu kadarıyla Akp Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta desteğiyle) Metin Aksoy’a devretmiştir. Yeni rektör Aksoy’a başarılar dilerken ; Sayın Mustafa Şahin’e ise siz elinizden geleni yaptınız kıymetinizi “balık bilmezse Halik bilecektir”. Diyerek saygılarımı sunuyorum.      
Burak Saylam Köşe Yazısı

Seydişehir’de Mustafa Şahin Hoca denilince akla ilk gelen garibana  kol kanat olmayı seven, kibir nedir bilmeyen ,özünü kaybetmemiş bir kişilik gelir.

35 haneli Yenice köyünde dünyaya gelmiş, kariyeri başarılarla dolu Prof Dr Mustafa Şahin hocamız Selçuk Üniversitesinin en hengameli zamanında görev yapmış ve Konya Basını her ne kadar kendisi ile uğraşsa da Hocam her karalamanın sonunda alnının akı ile çıkmış bir kişiliktir.

Mustafa Şahin Hoca Selçuk Tıp Fakültesi kurucu Başhekimliği yanı sıra;

Okyanus operasyonunda yargılanan eski rektör Prof Süleyman Okutan’dan görevi teslim almış.

Üniversitedeki yolsuzluk iddialarına son vermeyi başarmıştır.

Türkiye’nin çalkalandığı 15 Temmuz döneminde de üniversiteyi anlının akı ile cemaatten temizlemeyi başarmıştır.

Malumunuz Selçuk Üniversitesi Türkiye’nin en eski ve köklü üniversitelerinden olup, artık kabuğuna sığamayıp bölünerek içinden 3 üniversite daha türetmiştir.

Bu aşamada yine Şahin Hoca Selçuk Üniversitesinin bazı temel yapı taşlarını tekrar inşa etmek zorunda kalmıştır.

Rektörlük Bir Bayrak yarışıdır.

Prof Dr Mustafa Şahin işini layıkıyla yaparak bulunduğu görevini, 1980 doğumlu 2018 yılında Prof olan (kulislerde konuşulduğu kadarıyla Akp Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta desteğiyle) Metin Aksoy’a devretmiştir.

Yeni rektör Aksoy’a başarılar dilerken ;

Sayın Mustafa Şahin’e ise siz elinizden geleni yaptınız kıymetinizi “balık bilmezse Halik bilecektir”.

Diyerek saygılarımı sunuyorum.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.