NALÇACILILAR HER YERDE

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2018 - 10:24, Güncelleme: 23.01.2018 - 10:24
 

NALÇACILILAR HER YERDE

Seydişehir'de 2017 yılında kurulan Nalçacılılar Seydişehir Konyaspor'a verdiği desteğin yanı sıra ilçe takımımız Seydişehir Belediyespor'un bu hafta golsüz berabere kaldığı Selçukspor maçında da ilçe takımlarını yalnız bırakmadı.

Tribün baskısını rakibe hissettiren taraftarlarımız Seydişehir halkını takımlarına sahip çıkmaları konusunda da tribünlere davet etti.  Nalçacılılar Seydişehir Grup Başkanı Süleyman Sayan yaptığı açıklamada; “Biz sadece Konyaspor'umuzun değil süper amatörde mücadele eden genç kardeşlerimizin de destekçisi olacağız. Konya'da  bu hafta çok önemli bir maç olan Trabzonspor maçı vardı buna karşı ilçe takımımızın da yarım saat arayla maçı vardı. Dolayısıyla bir seçim yapmalıydık. Kombinelerimizi maça gitmek isteyen taraftarlarımıza ücretsiz aktardık yerlerimiz boş kalmadı ve grubumuzun büyük bir bölümünü Seydişehir'de takımımızın destekçisi olarak tribünde bıraktık. İyi bir oluşum içindeyiz gün geçtikçe büyüyeceğiz. İlçe halkımız eskiden olduğu gibi takımımız yanında olsun. Seydişehir çok daha yukarıları hak ediyor. Bugün 27bin nüfuslu Sarayönü ilçemizin BAL'da takımı var bu bizi ateşlemesi lazım, şu aşamada profesyonel olmasa bile BAL liginde takımımız olmalı bu destekle olur” dedi. Öte yandan Karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi. Temsilcimiz son iki haftada aldığı 4 puanla umutlarını tazeledi. Süper amatörde oynanan maçlar ve oluşan puan durumu ise şu şekilde;  
Seydişehir'de 2017 yılında kurulan Nalçacılılar Seydişehir Konyaspor'a verdiği desteğin yanı sıra ilçe takımımız Seydişehir Belediyespor'un bu hafta golsüz berabere kaldığı Selçukspor maçında da ilçe takımlarını yalnız bırakmadı.

Tribün baskısını rakibe hissettiren taraftarlarımız Seydişehir halkını takımlarına sahip çıkmaları konusunda da tribünlere davet etti. 

Nalçacılılar Seydişehir Grup Başkanı Süleyman Sayan yaptığı açıklamada; “Biz sadece Konyaspor'umuzun değil süper amatörde mücadele eden genç kardeşlerimizin de destekçisi olacağız. Konya'da  bu hafta çok önemli bir maç olan Trabzonspor maçı vardı buna karşı ilçe takımımızın da yarım saat arayla maçı vardı. Dolayısıyla bir seçim yapmalıydık. Kombinelerimizi maça gitmek isteyen taraftarlarımıza ücretsiz aktardık yerlerimiz boş kalmadı ve grubumuzun büyük bir bölümünü Seydişehir'de takımımızın destekçisi olarak tribünde bıraktık. İyi bir oluşum içindeyiz gün geçtikçe büyüyeceğiz. İlçe halkımız eskiden olduğu gibi takımımız yanında olsun. Seydişehir çok daha yukarıları hak ediyor. Bugün 27bin nüfuslu Sarayönü ilçemizin BAL'da takımı var bu bizi ateşlemesi lazım, şu aşamada profesyonel olmasa bile BAL liginde takımımız olmalı bu destekle olur” dedi.

Öte yandan Karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi. Temsilcimiz son iki haftada aldığı 4 puanla umutlarını tazeledi. Süper amatörde oynanan maçlar ve oluşan puan durumu ise şu şekilde;  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.