'Narko TIR' Milli İrade Meydanı'nda

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 26.05.2022 - 14:50, Güncelleme: 26.05.2022 - 23:45
 

'Narko TIR' Milli İrade Meydanı'nda

Uyuşturucu kullanımının engellenmesi amacıyla hazırlanan 'Narko TIR' 15 Temmuz Milli İrade Meydanında stand açtı.

Uyuşturucuyla mücadele kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından hazırlanan  'Narko TIR' 2 gün boyunca meydanda kalacak. 2 gün boyunca özellikle gençler uyuşturucunun zararları ve uyuşturucuyla mücadele konusunda bilgilendirilecek. Vatandaşlar TIR'ın içinde kurulan ekranlardan kapsamlı bilgi alabilecek. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilere Narko TIR'da uyuşturucu bağımlılığının ne kadar kötü bir şey olduğunu özellikle görsellerle ve eğitim polis ekibiyle anlatılmaya çalışıldı.
Uyuşturucu kullanımının engellenmesi amacıyla hazırlanan 'Narko TIR' 15 Temmuz Milli İrade Meydanında stand açtı.

Uyuşturucuyla mücadele kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından hazırlanan  'Narko TIR' 2 gün boyunca meydanda kalacak.

2 gün boyunca özellikle gençler uyuşturucunun zararları ve uyuşturucuyla mücadele konusunda bilgilendirilecek. Vatandaşlar TIR'ın içinde kurulan ekranlardan kapsamlı bilgi alabilecek.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilere Narko TIR'da uyuşturucu bağımlılığının ne kadar kötü bir şey olduğunu özellikle görsellerle ve eğitim polis ekibiyle anlatılmaya çalışıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.