NEÜ Seydişehir Yerleşkesinde UNİ101FEST etkinliği gerçekleşti.

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 12.10.2023 - 21:33, Güncelleme: 12.10.2023 - 21:33
 

NEÜ Seydişehir Yerleşkesinde UNİ101FEST etkinliği gerçekleşti.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Yerleşkesinde UNİ101FEST etkinliği gerçekleşti.

  Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi,Sağlık Meslek Yüksek Okulu,Seydişehir Meslek Yüksek Okulunun bulunduğu Seydişehir yerleşkesinde UNİ101FEST proğramı ile yeni öğrencilerin karşılandığı ve oryante edildiği öğrenildi. Program kapsamında Seydişehir Belediyesi Enderun Gençlik Merkezini ,Bahaddin Paslı Kültür - Sanat Evi’ni ve Seydişehir’in tarihi turistlik yerlerini tanıttı. Proğramda Ahmet Cengiz Mühendislik  Fakültesinde faaliyet gösteren ve Akademik Danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Uzun’un yürüttüğü Engelsiz Bilişim ve Girişimcilik Topluluğu ödül aldı. ÜNİ101FEST kapsamında Seydişehir Yerleşkesinde sahne alan  özel çocuklardan oluşan mehter takımı katılımcılardan büyük ilgi gördü. Öğrenciler gönüllerince eğlenerek bir birlerini ve ilçeye tanıma fırsatı buldular.  
Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Yerleşkesinde UNİ101FEST etkinliği gerçekleşti.

 

Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi,Sağlık Meslek Yüksek Okulu, Seydişehir Meslek Yüksek Okulunun bulunduğu Seydişehir yerleşkesinde UNİ101FEST proğramı ile yeni öğrencilerin karşılandığı ve oryante edildiği öğrenildi.

Program kapsamında Seydişehir Belediyesi Enderun Gençlik Merkezini ,Bahaddin Paslı Kültür - Sanat Evi’ni ve Seydişehir’in tarihi turistlik yerlerini tanıttı.

Proğramda Ahmet Cengiz Mühendislik  Fakültesinde faaliyet gösteren ve Akademik Danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Uzun’un yürüttüğü Engelsiz Bilişim ve Girişimcilik Topluluğu ödül aldı.

ÜNİ101FEST kapsamında Seydişehir Yerleşkesinde sahne alan  özel çocuklardan oluşan mehter takımı katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Öğrenciler gönüllerince eğlenerek bir birlerini ve ilçeye tanıma fırsatı buldular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.