Neyaman sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı (videolu haber)

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 12.08.2022 - 19:51, Güncelleme: 13.08.2022 - 12:31
 

Neyaman sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı (videolu haber)

Bursa'nın Gemlik ilçesindeki Gübre fabrikasında, amonyak tankına bakım için giren ve orada zehirlenip hayatını kaybeden Muhammet Neyaman (28) Seydişehir ilçesinde defnedildi.

  Dün saat:15:00 sularında Gemlik Özel Sanayi Bölgesi Ata Mahallesi Sanayi Caddesi'ndeki kalsiyum amonyum nitrat gübresi ile amonyak üretimi yapılan fabrikada amonyak tankına bakım için giren 4 işçiden, Muhammet Neyaman zehirlenerekolay yerinde hayatını kaybetmişti. Muhammed Neyaman memleketi Seydişehir’e 535 km uzaklıktaki Bursa Gemlik Gübre A.Ş.  de yaklaşık 1 yıldır çalıştığı, 13 Mart 2022 tarihinde de Seydişehir’de Nuray Neyaman ile dünya evine girdiği öğrenildi. Muhammet Neyaman'ın cenazesi 12 Ağustos Cuma günü ikindi namazına müteakip Seyyid Harun Veli Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin göz yaşları arasında Akyol Mezarlığı'na defnedildi.
Bursa'nın Gemlik ilçesindeki Gübre fabrikasında, amonyak tankına bakım için giren ve orada zehirlenip hayatını kaybeden Muhammet Neyaman (28) Seydişehir ilçesinde defnedildi.

 

Dün saat:15:00 sularında Gemlik Özel Sanayi Bölgesi Ata Mahallesi Sanayi Caddesi'ndeki kalsiyum amonyum nitrat gübresi ile amonyak üretimi yapılan fabrikada amonyak tankına bakım için giren 4 işçiden, Muhammet Neyaman zehirlenerekolay yerinde hayatını kaybetmişti.

Muhammed Neyaman memleketi Seydişehir’e 535 km uzaklıktaki Bursa Gemlik Gübre A.Ş.  de yaklaşık 1 yıldır çalıştığı, 13 Mart 2022 tarihinde de Seydişehir’de Nuray Neyaman ile dünya evine girdiği öğrenildi.

Muhammet Neyaman'ın cenazesi 12 Ağustos Cuma günü ikindi namazına müteakip Seyyid Harun Veli Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin göz yaşları arasında Akyol Mezarlığı'na defnedildi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.