NİHAYET YOLDAN YARARLANMAYA BAŞLADIK!

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 25.07.2022 - 11:33, Güncelleme: 25.07.2022 - 11:33
 

NİHAYET YOLDAN YARARLANMAYA BAŞLADIK!

Konya-Antalya çevre yolunda Butik Dükkanların yavaş yavaş faaliyete geçmesi ve yol üzerindeki dinlenme yerlerinin çoğalmasıyla yoldan geçenlerin ve alışveriş için duran yolcuların sayısı artmaya başladı.

Hafta sonu dinlenme ve alışveriş için yol üzerinde duran araçların artması buradaki işletme sahiplerinin de yüzünü güldürdü. Belediye tarafından inşaatı tamamlanan Butik Dükkanlarında Halk Fırını, Beyde Kahvaltı Salonu ve Seydişehir Leblebisi Satış dükkanının faaliyete geçmesi, Ekerland Ltd. Şti. çarşı ve yemek alanının açılması, hediyelik eşya satanların sayısının artması ve Şadan’ın Yeri gibi et mangal, Selçuklu Diyarı gibi lokanta ve kahvaltı salonlarının sayısının çoğalmasıyla yıllardır özlemi çekilen Konya-Antalya çevre yolu artık ekonomik açıdan da ilçemize katkı sağlamaya başladı. Hediyelik eşya satan esnaflar ise “Son zamanlarda yaşanan ekonomik sıkıntıdan yolda nasibini alıyor. Ama son yıllarda yolda esnaf sayısının artması hepimizin işine geliyor. Son günlerde ise işlerimiz arttı. Özellikle hafta sonları yoğunluk yaşıyoruz. Allah bereket versin” diyerek işlerinin yolundan gittiğini ifade ettiler.    
Konya-Antalya çevre yolunda Butik Dükkanların yavaş yavaş faaliyete geçmesi ve yol üzerindeki dinlenme yerlerinin çoğalmasıyla yoldan geçenlerin ve alışveriş için duran yolcuların sayısı artmaya başladı.

Hafta sonu dinlenme ve alışveriş için yol üzerinde duran araçların artması buradaki işletme sahiplerinin de yüzünü güldürdü.

Belediye tarafından inşaatı tamamlanan Butik Dükkanlarında Halk Fırını, Beyde Kahvaltı Salonu ve Seydişehir Leblebisi Satış dükkanının faaliyete geçmesi, Ekerland Ltd. Şti. çarşı ve yemek alanının açılması, hediyelik eşya satanların sayısının artması ve Şadan’ın Yeri gibi et mangal, Selçuklu Diyarı gibi lokanta ve kahvaltı salonlarının sayısının çoğalmasıyla yıllardır özlemi çekilen Konya- Antalya çevre yolu artık ekonomik açıdan da ilçemize katkı sağlamaya başladı.

Hediyelik eşya satan esnaflar ise “Son zamanlarda yaşanan ekonomik sıkıntıdan yolda nasibini alıyor. Ama son yıllarda yolda esnaf sayısının artması hepimizin işine geliyor. Son günlerde ise işlerimiz arttı. Özellikle hafta sonları yoğunluk yaşıyoruz. Allah bereket versin” diyerek işlerinin yolundan gittiğini ifade ettiler.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.