NStone Merel Showroom Açıldı…

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 14.06.2023 - 15:12, Güncelleme: 14.06.2023 - 15:45
 

NStone Merel Showroom Açıldı…

Necipoğulları Beton Elemanları bayiliğinin de bulunduğu NStone Merel Çevre Düzenleme’nin Konya-Antalya Çevre yolundaki Showroom’un açılışı gerçekleşti.

Necipoğulları Beton Elemanları Yönetim Kurulu Başkanı Açılış törenine Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Hasan Kulaksız, Yönetim Kurulu Üyesi Necip Kulaksız, Esnaf Sanatkarlar Derneği Başkanı İbrahim Aypar ve çok sayıda vatandaş katıldı. NStone Merel Çevre Düzenleme Showroom Açılış konuşmasını yapan firma sahibi Ahmet Ekinci: "Bugün bizim mutlu bir günümüz. Firmamız Konya’nın gururu Necipoğulları Beton Elemanları’nın bayiliği ile daha da güçlendi. Bizlere desteğini esirgemeyen Necipoğulları Yönetim Başkanı Hasan Kulaksız’a Değerli Belediye Başkanımıza ve yağmur altında davetimize icabet eden değerli dostlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederim” dedi. Açılış töreninde bir açıklama yapan Necipoğulları Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kulaksız:” Necipoğulları artık Türkiye çapında bir marka. Ürün yelpazemizi genişleterek istikrarlı bir büyüme sağlıyoruz. Aslında prensip olarak ilçelere bayilik vermeyi pek düşünmüyoruz ama Seydişehir’de bir potansiyel gördük. Arkadaşlara da destek olma amacıyla bayilik verdik. İnşallah Seydişehir için hayırlı uğurlu olur” dedi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise: "Açılışını yaptığımız NStone Merel Çevre Düzenleme’de meslek dallarında profesyonel bir çalışma ortamı görüyoruz. Seydişehir’imizde de bu tür firmaların açılması bizleri sevindiriyor. Ahmet Bey ve arkadaşlarına bereketli ve bol kazançlar dileriz” şeklinde konuştu.
Necipoğulları Beton Elemanları bayiliğinin de bulunduğu NStone Merel Çevre Düzenleme’nin Konya-Antalya Çevre yolundaki Showroom’un açılışı gerçekleşti.
Necipoğulları Beton Elemanları Yönetim Kurulu Başkanı Açılış törenine Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Hasan Kulaksız, Yönetim Kurulu Üyesi Necip Kulaksız,

Esnaf Sanatkarlar Derneği Başkanı İbrahim Aypar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

NStone Merel Çevre Düzenleme Showroom Açılış konuşmasını yapan firma sahibi Ahmet Ekinci: "Bugün bizim mutlu bir günümüz. Firmamız Konya’nın gururu Necipoğulları Beton Elemanları’nın bayiliği ile daha da güçlendi. Bizlere desteğini esirgemeyen Necipoğulları Yönetim Başkanı Hasan Kulaksız’a Değerli Belediye Başkanımıza ve yağmur altında davetimize icabet eden değerli dostlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Açılış töreninde bir açıklama yapan Necipoğulları Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kulaksız:” Necipoğulları artık Türkiye çapında bir marka. Ürün yelpazemizi genişleterek istikrarlı bir büyüme sağlıyoruz. Aslında prensip olarak ilçelere bayilik vermeyi pek düşünmüyoruz ama Seydişehir’de bir potansiyel gördük. Arkadaşlara da destek olma amacıyla bayilik verdik. İnşallah Seydişehir için hayırlı uğurlu olur” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise: "Açılışını yaptığımız NStone Merel Çevre Düzenleme’de meslek dallarında profesyonel bir çalışma ortamı görüyoruz. Seydişehir’imizde de bu tür firmaların açılması bizleri sevindiriyor. Ahmet Bey ve arkadaşlarına bereketli ve bol kazançlar dileriz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.