ÖDEMEDE SON GÜN OLUNCA BELEDİYEDE YOĞUNLUK YAŞANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2020 - 05:14, Güncelleme: 01.06.2020 - 05:14
 

ÖDEMEDE SON GÜN OLUNCA BELEDİYEDE YOĞUNLUK YAŞANDI

Emlak Çevre temizlik ilam ve reklam vergi ödemelerinin son günü olması nedeniyle Belediye binası önünde uzun kuyruklar oluştu.

Belediye yetkilileri Ödemelerde Sosyal mesafe kurallarına uyulması ve maske takılması istendi. Vatandaşlar vezne girişinde ateşleri ölçülerek içeriye alındı. Emlak Çevre temizlik ilam ve reklam vergi ödemelerinin son günü olması nedeniyle  ve sosyal  mesafeye uyulduğundan  Belediye  önünde uzun kuyruklar oluştu. Seydişehir Belediyesi Yoğunluk nedeniyle ödemeleri 22 00 a  kadar  uzattı. Kuyrukta bekleyen vatandaşlar ise sokağa çıkma nedeniyle vergilerini ödeyemediklerini belirterek; Uzun süredir vergi borcumuzu ödemek için bekliyoruz. Bu son ödeme günü ertelense daha iyi olurdu diyerek serzenişte bulundular.  
Emlak Çevre temizlik ilam ve reklam vergi ödemelerinin son günü olması nedeniyle Belediye binası önünde uzun kuyruklar oluştu.

Belediye yetkilileri Ödemelerde Sosyal mesafe kurallarına uyulması ve maske takılması istendi. Vatandaşlar vezne girişinde ateşleri ölçülerek içeriye alındı.

Emlak Çevre temizlik ilam ve reklam vergi ödemelerinin son günü olması nedeniyle  ve sosyal  mesafeye uyulduğundan  Belediye  önünde uzun kuyruklar oluştu.

Seydişehir Belediyesi Yoğunluk nedeniyle ödemeleri 22 00 a  kadar  uzattı.

Kuyrukta bekleyen vatandaşlar ise sokağa çıkma nedeniyle vergilerini ödeyemediklerini belirterek; Uzun süredir vergi borcumuzu ödemek için bekliyoruz. Bu son ödeme günü ertelense daha iyi olurdu diyerek serzenişte bulundular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.