sçim

Öğrenci Olmayınca İş Okul İdaresine Düştü

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2021 - 02:37, Güncelleme: 25.05.2021 - 02:37
 

Öğrenci Olmayınca İş Okul İdaresine Düştü

Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi KOP TEOP Proje kapsamında kapalı alanda domates yetiştirme işi öğrenciler uzaktan eğitim gördüğü için öğretmenlere düştü.

Bütçesi 202 bin lira olan kapalı alan tarım üretimi alanında 2020/2021 eğitim döneminde 1400 adet fide dikimi yapılarak gerçekleştirilen domates üretimi Covid 19 pandemi süresinde öğrenci yokluğu sebebiyle personel ve idari personelin ve öğretmenlerin gönüllük esası ile çalışıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Tarım Meslek Lisesi Müdürü Seyit Ali Koç: “Bu tür projeleri okulumuz devamlı yapıyor. 2020-2021 eğitim döneminde de öğrencilerimizin seracılığı öğrenmesi ve ileriki hayatlarında örnek olması için KOP TEOP Proje kapsamında kapalı alanda domates ektik. Öncesinde de buğday, ceviz meyve ve soğan ekmiştik. Okulumuzun ayrıca 4 tane Erasmus AB projesi de onaylandı ancak Pandemi nedeniyle gidemiyoruz. 2020 teknik döneminde kabul edilen projelerimiz;  .Meslek Lisesi Öğrencim Avrupa’da Projesi ile  2 öğretmen ve 6 öğrencimiz Portekiz’de 3 ay uzun dönem stajı, . Yavru Bakımı ve Beslenmesi konulu projemizle 2 öğretmen ve 10 öğrencimiz İspanya’ya 21 günlük staj eğitimine . Güneş Enerji Sistemleri konulu projemizle 2 öğretmenimiz gözlem çalışması . Pet Veterinerliğinde Avrupa Stajı projesi ile 12 öğrencimiz Portekiz’e 1 aylık projeye gideceklerdir” dedi.  
Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi KOP TEOP Proje kapsamında kapalı alanda domates yetiştirme işi öğrenciler uzaktan eğitim gördüğü için öğretmenlere düştü.

Bütçesi 202 bin lira olan kapalı alan tarım üretimi alanında 2020/2021 eğitim döneminde 1400 adet fide dikimi yapılarak gerçekleştirilen domates üretimi Covid 19 pandemi süresinde öğrenci yokluğu sebebiyle personel ve idari personelin ve öğretmenlerin gönüllük esası ile çalışıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tarım Meslek Lisesi Müdürü Seyit Ali Koç:

“Bu tür projeleri okulumuz devamlı yapıyor. 2020-2021 eğitim döneminde de öğrencilerimizin seracılığı öğrenmesi ve ileriki hayatlarında örnek olması için KOP TEOP Proje kapsamında kapalı alanda domates ektik. Öncesinde de buğday, ceviz meyve ve soğan ekmiştik. Okulumuzun ayrıca 4 tane Erasmus AB projesi de onaylandı ancak Pandemi nedeniyle gidemiyoruz.

2020 teknik döneminde kabul edilen projelerimiz;

 .Meslek Lisesi Öğrencim Avrupa’da Projesi ile  2 öğretmen ve 6 öğrencimiz Portekiz’de 3 ay uzun dönem stajı,

. Yavru Bakımı ve Beslenmesi konulu projemizle 2 öğretmen ve 10 öğrencimiz İspanya’ya 21 günlük staj eğitimine

. Güneş Enerji Sistemleri konulu projemizle 2 öğretmenimiz gözlem çalışması

. Pet Veterinerliğinde Avrupa Stajı projesi ile 12 öğrencimiz Portekiz’e 1 aylık projeye gideceklerdir” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.