ÖĞRENCİ SERVİSİ İLE OTOBÜS ÇARPIŞTI: 18 YARALI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2017 - 01:02, Güncelleme: 28.12.2017 - 01:02
 

ÖĞRENCİ SERVİSİ İLE OTOBÜS ÇARPIŞTI: 18 YARALI

İlçemizin Dumlupınar Kavşağı’nda öğrenci servis minibüsü ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 18 öğrenci yaralandı.

Kaza sabah saatlerinde Seydişehir-Bozkır yolu Dumlupınar Kavşağı’nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre Emin Yavuz idaresindeki 34 ZY 1577 plakalı yolcu otobüsü ile Bülent Kahraman idaresindeki 42 GBY 76 plakalı tarım lisesi öğrencilerini taşıyan servis minibüsü çarpıştı. Kaza sonrası servis minibüsü devrilirken içerisinde bulunan  öğrenciler Burak Ünal, Batuhan Tebe, Zeki Ünal, Talha Acar, Alihan Yalçın, Ali Furkan Ceylan, Ali Beraat, İbrahim Kaya, Furkan Akbaş, Hüseyin El, Mehmet Elma, Musa Koyun, Berkay Yorgun, İlber Bilici, Umut Kalkan, Rahmi Bahçeci, Gülsün Fakı ve  Musa Koyuncu yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslar ve özel araçlar ile Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yetkililerce kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
İlçemizin Dumlupınar Kavşağı’nda öğrenci servis minibüsü ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 18 öğrenci yaralandı.

Kaza sabah saatlerinde Seydişehir-Bozkır yolu Dumlupınar Kavşağı’nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre Emin Yavuz idaresindeki 34 ZY 1577 plakalı yolcu otobüsü ile Bülent Kahraman idaresindeki 42 GBY 76 plakalı tarım lisesi öğrencilerini taşıyan servis minibüsü çarpıştı.

Kaza sonrası servis minibüsü devrilirken içerisinde bulunan  öğrenciler Burak Ünal, Batuhan Tebe, Zeki Ünal, Talha Acar, Alihan Yalçın, Ali Furkan Ceylan, Ali Beraat, İbrahim Kaya, Furkan Akbaş, Hüseyin El, Mehmet Elma, Musa Koyun, Berkay Yorgun, İlber Bilici, Umut Kalkan, Rahmi Bahçeci, Gülsün Fakı ve  Musa Koyuncu yaralandı.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslar ve özel araçlar ile Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Yetkililerce kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.