ÖĞRENCİLER AŞURE GELENEĞİ İLE TANIŞTILAR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2014 - 11:51, Güncelleme: 14.11.2014 - 11:51
 

ÖĞRENCİLER AŞURE GELENEĞİ İLE TANIŞTILAR

Leman Kadir Parıltı Anadolu Meslek Lisesi Aşure Programı düzenledi.

Leman Kadir Parıltı Anadolu Meslek Lisesi Aşure Programı düzenledi Aşure ikramına  İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük,  okul  öğretmenleri, minik  öğrenciler ve davetliler katıldı. Yapılan aşure ikramı ile öğrencilerin birbirleri ile kaynaşmasını arzu ettiklerini dile getiren okul  öğretmenleri “Muharrem Ayı dolayısıyla okulumuzda aşure ikramı yapmayı düşündük .Bu programı öğrencilerimize  bu güzel  geleneği  tanıtmak  ve onların birbirleri ile kaynaşıp tanışmalarını sağlamak amacıyla okulun bahçesinde  gerçekleştirdik. Hazırladığımız aşureyi öğrencilerimize ve halkımıza dağıttık. Bu ikramda katkıları bulunan tüm hayırseverlerimize teşekkür ederiz.”. Dediler.
Leman Kadir Parıltı Anadolu Meslek Lisesi Aşure Programı düzenledi.

Leman Kadir Parıltı Anadolu Meslek Lisesi Aşure Programı düzenledi

Aşure ikramına  İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük,  okul  öğretmenleri, minik  öğrenciler ve davetliler katıldı.

Yapılan aşure ikramı ile öğrencilerin birbirleri ile kaynaşmasını arzu ettiklerini dile getiren okul  öğretmenleri “Muharrem Ayı dolayısıyla okulumuzda aşure ikramı yapmayı düşündük .Bu programı öğrencilerimize  bu güzel  geleneği  tanıtmak  ve onların birbirleri ile kaynaşıp tanışmalarını sağlamak amacıyla okulun bahçesinde  gerçekleştirdik. Hazırladığımız aşureyi öğrencilerimize ve halkımıza dağıttık. Bu ikramda katkıları bulunan tüm hayırseverlerimize teşekkür ederiz.”. Dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.