ÖĞRENCİLERDEN FINDIKLI YOLDA ÇÖP TOPLAMA ETKİNLİĞİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2019 - 03:53, Güncelleme: 11.11.2019 - 03:53
 

ÖĞRENCİLERDEN FINDIKLI YOLDA ÇÖP TOPLAMA ETKİNLİĞİ

İlçemizin Mahmut Esat ortaokulu 5-E sınıfı öğrencileri Fındıklı yolda düzenlenen çöp toplama etkinliğine katıldı.

Mahmut Esat Ortaokulu 5-E Öğrencileri fen bilimleri öğretmeni Nermin Yalçın ve Tema Vakfı Seydişehir ilçe sorumluluğu işbirliği ile çöpleri toplayıp poşetlere koyduktan sonra konteynere attı. Çevre temizliğinin öneminin her geçen gün arttığı ve çevrenin insanoğlunun tüketim hırsına yenildiği bu günlerde şehir merkezinin çeşitli yerlerinde konumlandırılmış geri dönüşüm atık toplama konteynerleri ile çevreye verdiği destekten dolayı Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkürlerini ileten Tema Vakfı Seydişehir ilçe sorumlusu Hüseyin Atahan, öğrencilere erken yaşta çevreyi koruma ve gelecek nesillere şimdiden sorumluluk kazandırmak amacıyla çöp toplama etkinliği düzenlediklerini ifade etti.
İlçemizin Mahmut Esat ortaokulu 5-E sınıfı öğrencileri Fındıklı yolda düzenlenen çöp toplama etkinliğine katıldı.

Mahmut Esat Ortaokulu 5-E Öğrencileri fen bilimleri öğretmeni Nermin Yalçın ve Tema Vakfı Seydişehir ilçe sorumluluğu işbirliği ile çöpleri toplayıp poşetlere koyduktan sonra konteynere attı.

Çevre temizliğinin öneminin her geçen gün arttığı ve çevrenin insanoğlunun tüketim hırsına yenildiği bu günlerde şehir merkezinin çeşitli yerlerinde konumlandırılmış geri dönüşüm atık toplama konteynerleri ile çevreye verdiği destekten dolayı Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkürlerini ileten Tema Vakfı Seydişehir ilçe sorumlusu Hüseyin Atahan, öğrencilere erken yaşta çevreyi koruma ve gelecek nesillere şimdiden sorumluluk kazandırmak amacıyla çöp toplama etkinliği düzenlediklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.