ÖĞRENCİLERDEN MUHTEŞEM KOREOGRAFİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2019 - 09:10, Güncelleme: 07.11.2019 - 09:10
 

ÖĞRENCİLERDEN MUHTEŞEM KOREOGRAFİ

İlçemizin Mahmut Esat Ortaokulu tarafından Mehmetçiğe Destek Programı düzenlendi.

Etkinliğe Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, okul öğrencileri ve öğretmenleri ile vatandaşlar katıldı. Mahmut Esat Ortaokulu öğrencileri, Mehmetçiğe destek vermek amacıyla düzenlenen etkinlikte bedenleri ile Türkiye haritası ve “Biz Türkiyeyiz” yazısı oluşturdu.   Tek tip giyinen öğrencilerin okul bahçesinde dizilişle sergilediği koreografi vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.
İlçemizin Mahmut Esat Ortaokulu tarafından Mehmetçiğe Destek Programı düzenlendi.

Etkinliğe Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, okul öğrencileri ve öğretmenleri ile vatandaşlar katıldı.

Mahmut Esat Ortaokulu öğrencileri, Mehmetçiğe destek vermek amacıyla düzenlenen etkinlikte bedenleri ile Türkiye haritası ve “Biz Türkiyeyiz” yazısı oluşturdu.  

Tek tip giyinen öğrencilerin okul bahçesinde dizilişle sergilediği koreografi vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.