ÖĞRENCİLERDEN SOMA DUYARLILIĞI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.05.2014 - 07:49, Güncelleme: 16.05.2014 - 07:49
 

ÖĞRENCİLERDEN SOMA DUYARLILIĞI

Seydişehir?de bir grup öğrenci Soma?da maden ocağında hayatlarını kaybeden vatandaşlar için sessiz eylem yaptılar.

Seydişehir’de bir grup öğrenci Soma’da maden ocağında hayatlarını kaybeden vatandaşlar için sessiz eylem yaptılar. Hükümet Konağı yanındaki boş alanda toplanan öğrenciler Soma faciasındaki acıyı paylaştıklarını göstermek amacıyla pankart açıp bir süre sessiz oturdular. Duyarlı öğrenciler  açtıkları“Acınız Acımız”, “Bir Avuç Kömür Kaç Ömür”, “Başımız Sağolsun” yazılı pankartlarla Soma halkının acılarını paylaşarak onlara destek olmaya çalıştılar. Öğrenciler; ölen vatandaşların anısına yüzlerine kömür karaları sürüp,meydana karanfil ve baret bıraktılar.  
Seydişehir?de bir grup öğrenci Soma?da maden ocağında hayatlarını kaybeden vatandaşlar için sessiz eylem yaptılar.

Seydişehir’de bir grup öğrenci Soma’da maden ocağında hayatlarını kaybeden vatandaşlar için sessiz eylem yaptılar.

Hükümet Konağı yanındaki boş alanda toplanan öğrenciler Soma faciasındaki acıyı paylaştıklarını göstermek amacıyla pankart açıp bir süre sessiz oturdular.

Duyarlı öğrenciler  açtıkları“Acınız Acımız”, “Bir Avuç Kömür Kaç Ömür”, “Başımız Sağolsun” yazılı pankartlarla Soma halkının acılarını paylaşarak onlara destek olmaya çalıştılar.

Öğrenciler; ölen vatandaşların anısına yüzlerine kömür karaları sürüp,meydana karanfil ve baret bıraktılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.